supernova logo

apartmani
50
150
autobusom, sopstveni
najam
internet
klima uređaj, kuhinja, tv, internet
Vila Roula

Opis

Lokacija:
vila Roula se nalazi u mirnom delu mesta Limenarija, na oko 150 m od centra letovališta, 50 m od početka šetališta i 50 m od plaže. Supermarket je udaljen oko 100 m od vile, pekara je oko 20 m od vile.

Sadržaj vile:
opremljena studija i 2 sobe u holu vile, odvojene od ostatka hodnika posebnim klizećim vratima (paravanom). Moguće je parkiranje automobila na obližnjem javnom parkingu koji je udaljen oko 200 m od vile i koji je besplatan.

Smeštaj:
Studio: čajna kuhinja sa posuđem i priborom, frižider, u zavisnosti od strukture studija: dvokrevetni - 2 odvojena ili 1 francuski krevet, trokrevetni - 1 francuski i 1 odvojen krevet ili 3 odvojena kreveta, klima uređaj (doplata za korišćenje 5 EUR dnevno), kupatilo sa toaletom, TV, peškiri, terasa sa garniturom za sedenje (kod trokrevetnog studija terasa nema ogradu ili paravan).

Soba: 2 standard kreveta ili 1 francuski krevet, klima uređaj (doplata za korišćenje klima uređaja je 5 EUR dnevno), kupatilo sa toaletom, TV, peškiri, terasa sa garniturom za sedenje. U hodniku između 2 sobe se nalazi čajna kuhinja koju gosti sobe mogu koristiti odvojena kliznim vratima od ostatka hodnika.

Svi studiji i sobe se nalaze na drugom spratu.
Ne postoji mogućnost da gosti ponesu svoj krevetac za bebe.

     - Studio 1/3 broj 6 lociran na drugom spratu – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, jedan bračni i jedan standardni krevet i terasa sa pogledom na hotel iza vile.
     - Studio 1/2 broj 7 lociran na drugom spratu – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, dva standardna odvojena kreveta i terasa sa pogledom na hotel iza vile.
     - Soba 1/2 broj 9 locirana na drugom spratu – soba sa dva standardna odvojena kreveta, kuhinja odvojena harmonika vratima u hodniku koju gosti sobe mogu da koriste i terasa sa pogledom na hotel iza vile.
     - Studio 1/2 broj 10 lociran na drugom spratu – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, dva standardna odvojena kreveta i terasa sa pogledom na ulicu ispred vile.
     - Studio 1/2 broj 11 lociran na drugom spratu – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, dva standardna odvojena kreveta i terasa sa pogledom na ulicu ispred vile.

 

Usluga:
Najam.