supernova logo

250
350
autobusom, sopstveni
najam
parking, internet
klima uređaj, kuhinja, tv, internet
Vila Stella

Opis

Lokacija:
vila Stella nalazi se u mestu Potos, udaljena je od centra oko 500 m putem (prečicom 350 m) i od plaže 400 m putem (prečicom 250 m). Najbliži supermarket se nalazi na kraju prečice do plaže, oko 250 m od vile. Preko puta supermarketa je najbliža apoteka i pekara.
Okruženje vile je izuzetno mirno i tiho i preporučuje se gostima koji žele miran i tih odmor.

 

Sadržaj vile:
Veliko ograđeno dvorište, parking u dvorištu za goste vile, ozidan roštilj, uslužni toalet i tuš za dan smene, Wi-Fi internet.

 

Smeštaj: Svaki studio poseduje čajnu kuhinju sa posuđem i priborom, frižider, 2 odvojena kreveta od kojih jedan ima fioku sa dušekom na razvlačenje koji kada se razvuče je dimenzija francuskog kreveta ili 3 odvojena kreveta (samo 1 studio), TV, klima uređaj (čije se korišćenje doplaćuje 5 EUR dnevno na licu mesta), Wi-Fi internet, kupatilo i terasa sa garniturom za sedenje.
Napomena: ne postoji mogućnost da dete deli krevet zajedno sa odraslom osobom. U par studija postoji mogućnost da gosti ponesu sopstveni krevetac za bebu, ali u tom slučaju moraju da imaju sostvenu posteljinu i peškir za svoj bebi krevetac i bebu.

     - Studio 1/2+1 broj 1 lociran u prizemlju – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, dva standardna odvojena kreveta od kojih jedan ima fioku sa dušekom na razvlačenje koji, kada se razvuče je dimenzija francuskog kreveta za dve osobe, terasa sa pogledom na uređeno dvorište iza vile.

     - Studio 1/2+1 broj 2 lociran u prizemlju – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, dva standardna odvojena kreveta od kojih jedan ima fioku sa dušekom na razvlačenje koji, kada se razvuče je dimenzija francuskog kreveta za dve osobe, terasa sa pogledom na uređeno dvorište iza vile.

     - Studio 1/2+1 broj 3 lociran u prizemlju – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, dva standardna odvojena kreveta od kojih jedan ima fioku sa dušekom na razvlačenje koji, kada se razvuče je dimenzija francuskog kreveta za dve osobe, terasa sa pogledom na uređeno dvorište iza vile.

     - Studio 1/2+1 broj 4 lociran u prizemlju – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, dva standardna odvojena kreveta od kojih jedan ima fioku sa dušekom na razvlačenje koji, kada se razvuče je dimenzija francuskog kreveta za dve osobe, terasa sa pogledom na uređeno dvorište iza vile.

     - Studio 1/2+1 broj 5 lociran na prvom spratu – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, dva standardna odvojena kreveta od kojih jedan ima fioku sa dušekom na razvlačenje koji, kada se razvuče je dimenzija francuskog kreveta za dve osobe, terasa sa pogledom na uređeno dvorište iza vile.

     - Studio 1/2+1 broj 6 lociran na prvom spratu – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, dva standardna odvojena kreveta od kojih jedan ima fioku sa dušekom na razvlačenje koji, kada se razvuče je dimenzija francuskog kreveta za dve osobe, terasa sa pogledom na more.

     - Studio 1/2+1 broj 7 lociran na prvom spratu – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, dva standardna odvojena kreveta od kojih jedan ima fioku sa dušekom na razvlačenje koji, kada se razvuče je dimenzija francuskog kreveta za dve osobe, terasa sa pogledom na more.

     - Studio 1/2+1 broj 8 lociran na prvom spratu – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, dva standardna odvojena kreveta od kojih jedan ima fioku sa dušekom na razvlačenje koji, kada se razvuče je dimenzija francuskog kreveta za dve osobe, terasa sa pogledom na more.

     - Studio 1/2+1 broj 9 lociran na prvom spratu – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, dva standardna odvojena kreveta od kojih jedan ima fioku sa dušekom na razvlačenje koji, kada se razvuče je dimenzija francuskog kreveta za dve osobe, terasa sa delimičnim pogledom na more.

     - Studio 1/3 broj 10 lociran na prvom spratu – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, tri standardna odvojena kreveta i terasa sa delimičnim pogledom na more.

U par studija postoji mogućnost da gosti ponesu sopstveni krevetac za bebu, ali u tom slučaju moraju da imaju sostvenu posteljinu i peškir za svoj bebi krevetac i bebu.

 

Usluga:
Najam.