supernova logo

★★★★
avionom
polupansion
Unahotels Naxos Beach Resort

Opis

Lokacija:
Hotelski kompleks smešten je u zalivu Đardini Naksosa, u zoni Rekanati, na sopstvenoj peščanoj plaži, okružen prelepim mediteranskim zelenilom. Hotel je od aerodroma u Kataniji udaljen oko 60 km.

Plaža:
Hotel se nalazi na svom privatnom delu plaže, na kojoj se ležaljke I suncobrani dodatno plaćaju.

Hotelski sadržaj:
Kompleks se sastoji od glavne zgrade i vileta. Svaka vileta ima 9 soba i od plaže može biti udaljena od 50 do 500 metara. U sklopu hotela nalaze se 4 bazena od kojih su 2 dečija i jedan olimpijski, 5 restorana, 4 bara, teniski teren, teretana, teren za odbojku, teren za košarku, centar za ronjenje i vodene sportove, prodavnice, mini-klub, baby-klub, salon lepote, diskoteka, amfiteatar u kojem se organizuju razne dnevne i večernje animacije. Postoji mogućnost mnogobrojnih sportova na vodi uz doplatu na licu mesta. Iznajmljivanje peškira na plaži 1 eur, svaka zamena peškira se naplaćuje isto. Hotel, za svoje goste, ima na raspolaganju šatl bus do podnožja Taormine (početak žičare) i nazad, tokom čitavog dana, čije se korišćenje mora najaviti na recepciji.

Sobe:
Sobe u našoj ponudi su: Premium sobe, Vilete superior I Family vila superior. Od ove godine u ponudi imamo i Best room – što znači da gost može dobiti premium sobu ili double villa superior, i to tek po dolasku u hotel (zavisi od raspoloživosti). Sve sobe su klimatizovane i imaju SAT TV, telefon, sef, frižider, kupatilo sa fenom za kosu, balkon ili terasu. Krevetac za bebe se doplaćuje 8 eur po dana ili 50 eur nedeljno i plaća se na licu mesta. U svim sobama je dozvoljen boravak za dvoje odraslih i dete, dok je 3 odrasla osoba na upit samo u DBL Superior Vileti. U family vileti boravak za dvoje odraslih i dvoje dece. Sobe su po strukturi dvokrevetne (poseduju francuski ležaj ili 2 odvojena kreveta) dok su svi ostali ležajevi u sobi pomoćni (za dete do 12 godina ili treću odraslu osobu). Jednokrevetna soba je isključivo za 1 osobu, 1 standardni ležaj.

Usluga:
Usluga u hotelu je na bazi polupansiona (doručak i večera-švedski sto). U večeru je uključeno 1/2 vode i 1/4 lokalnog vina.

Napomena:
Unutar kompleksa sve usluge se plaćaju hotelskom karticom, na koju se prethodno položi novac na recepciji.

Kontakt:
www.gruppouna.it