supernova logo

★★★★
50
avionom
pun pansion
bazen, restoran, internet, fitnes, animacija, sef na recepciji
klima uređaj, sef, tv, mini-bar
Saracen Resort

Opis

Lokacija:
hotel Saracen Sands udaljen je 50 m od peščane plaže (prelazi se ulica), ima podzemni prolaz do plaže, na severozapadnom delu ostrva, na jednoj od najlepših plaža tog dela Sicilije, između mesta Kapaći i Izola dele Femine, 15 km od Palerma i 10 km od aerodroma. Pogodan je za porodice sa decom. Skroman hotel koji raspolaže sa 250 soba.

Hotelska ponuda:
restoran, bar, bar pored bazena, dva bazena, dva bazena za decu, teniski teren, stoni tenis, mini-golf, mini klub za decu, dečije igralište, odbojka, animacija, prodavnica, sef na recepciji, parking. Gostima su na raspolaganju ležaljke i suncobrani na plaži počev od sedmog reda (može se doplatiti za redove bliže plaži), a peškiri za plažu se plaćaju 2 evra.

Sobe:
klima uređaj, TV, telefon, frižider (na upit, uz doplatu), sef, fen se može dobiti na recepciji, većina soba ima balkon. Classic sobe su delimično renovirane i imaju nešto noviji nameštaj.

Ishrana:
pun pasion - doručak, ručak, večera (samoposluživanje, izbor više jela), voda i domaće vino uključeni.

Napomena: za rezervaciju u ovom hotelu važe posebni uslovi otkazivanja. Depozit koji se plaća prilikom rezervacije nije moguće refundirati u slučaju otkaza.