supernova logo

★★★★
100
300
avionom
noćenje sa doručkom, polupansion
bazen, restoran, internet
balkon, klima uređaj, tv, internet, mini-bar
Hotel Sol House Guadalupe

Opis

Lokacija:
Kompletno renovirani i moderno opremljeni hotel. Okružen je velikim brojem restorana, kafeterija, prodavnica. Od glavnog grada ostrva Palma udaljen je 17 km i povezan je odličnom dnevnom i noćnom linijom gradskog saobraćaja, dok je od aerodroma udaljen 28 km.

Plaža:
Hotel se nalazi na svega 200 m udaljenosti od velike peščane plaže u zalivu Magalufa i nedaleko od centra mesta. Na plaži je moguće iznajmiti ležaljke i suncobrane.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, menjačnica, restoran Sol Guadalupe, snek bar, pool bar, WiFi, internet kutak, medicinske usluge (na upit), usluga pranja i peglanja veša, rent a car, stoni tenis, video igre, TV sala, boćanje, spoljašnji bazen u vidu lagune, dečiji bazen sa toboganima, unutrašnji bazen, bazen za bebe, mini klub (5-12 god), aerobik, aqua aerobic, waterpolo, fudbal, pikado, bilijar, stoni tenis, animacioni program.

Sobe:
Sobe su elegantnog dizajna, prostrane i potpuno opremljene po savremenim standardima. Hotel raspolaže sa više tipova smeštajnih jedinica. U našoj ponudi su standard sobe sobe i standard sobe sa pogledom na bazen. Svaka soba ima: kupatilo sa tuš kabinom ili kadom, fen, telefon, mini frižider, sef, SAT TV, klima uređaj, balkon, WI-FI. ). Sobe su po strukturi dvokrevetne (poseduju francuski ležaj ili 2 odvojena kreveta) dok su svi ostali ležajevi u sobi pomoćni (za dete do 12 godina). Jednokrevetna soba je isključivo za 1 osobu, 1 standardni ležaj.

Usluga: Noćenje sa doručkom ili polupansion (doručak i večera, švedski sto – samoposluživanje).

Kontakt: www.melia.com