supernova logo

★★★★★
50
1000
avionom
all inclusive
bazen, restoran, internet, fitnes, spa i velnes
terasa, balkon, klima uređaj, tv, internet, mini-bar

Opis

Lokacija:
hotel Iberostar Diar El Andalous nalazi se direktno na peščanoj plaži, oko 1 km od marine i centra Port El Kantaoui-a, 10 km od Susa, 25 km od aerodroma u Monastiru, 140 km od aerodroma u Tunisu.

Hotelska ponuda:
recepcija, snek bar, glavni spoljašnji bazen, dečiji bazen, relax bazen, unutrašnji bazen, glavni restoran, snek bar, tri a la carte restorana: italijanski, japanski i tunižanski, pet barova (pored bazena, bar sa panoramskim pogledom, bar sa turskom kafom , čajem i nargilama), teniski teren, fitnes, odbojka, luk i strela, stoni tenis, pikado, mini golf, spa centar (više vrsta masaže, sauna, tursko kupatilo), mini klub i igralište, 2 lifta, Wi-Fi internet na recepciji, u zajedničkim prostorijama, ležaljke, suncobrani i madraci za plažu i oko bazena. Peškiri za plažu, spa centar, pranje veša se plaćaju.

Sobe:
klima uređaj, SAT TV, mini frižider, telefon, sef, Wi-Fi internet, kupatilo, fen, balkon.

Ishrana:
sve uključeno, obroci se služe po principu samoposluživanja; doručak 06:00-10:00 h, kasni doručak 10:00-12:00 h, ručak 12:30-14:30 h, užine 15:00-18:00 h, večera 18:30-21:30 h. Uz obaveznu rezervaciju 24 časa unapred, moguća je večera u a la carte restoranu, sa tunižanskim ili italijanskim menijem. Alkoholna i bezalkoholna pića domaće proizvodnje su uključena u cenu do ponoći. Služe se u pet barova, od kojih dva rade do 00:00 h.