supernova logo

★★★★
Oba, Avena Resort & Spa Hotel, Fatih Cd. No: 20, 07400 Alanya/Antalya
150
2500
avionom
all inclusive
bazen, restoran, internet, privatna plaža, fitnes, spa i velnes
terasa, klima uređaj, sef, tv, mini-bar

Opis

Lokacija:
hotel Avena Resort & Spa se nalazi oko 150 m od privatne peščano-šljunkovite plaže sa suncobranima, ležaljkama i peškirima za plažu koji se ne naplaćuju (prelazi se ulica, postoji podzemni prolaz do plaže) u regiji Obakoy, 2.5 km od centra Alanje, 125 km od aerodroma u Antaliji. Hotel raspolaže sa 185 soba.

Hotelska ponuda:
recepcija, glavni restoran, a la carte restoran, lobi bar, bar na krovu, bar pored bazena, bar na plaži, bazen, bazen za decu, mini klub za decu, igralište za decu u bašti, mini disko, sportske aktivnosti: jutarnja gimnastika, step aerobik, vežbe u vodi, odbojka na plaži, pikado, stoni tenis, fitnes centar, spa centar: tursko kupatilo, sauna, dnevne i večernje animacije, besplatan Wi-Fi internet u zajedničkim prostorijama hotela.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
sveže ceđene sokove, sva uvozna i flaširana pića, sva pića na baru na plaži uz doplatu, sportovi na vodi, internet u sobi, spa centar, masaže, salon lepote, doktor na poziv, perionica veša, room serivce, usluge telefoniranja, faks, fotokopiranje, mini-market, fotograf, prodavnice, frizerski salon, parking.

Ishrana:
all inclusive - „sve uključeno“ - prema hotelskim pravilima - doručak, ručak i večera (samoposluživanje - izbor više jela). Uključena su lokalna alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim terminima, sladoled za decu, a la carte restoran sa rezervacijom unapred i jednom tokom boravka.