supernova logo

★★★★
50
100
avionom
polupansion
bazen, restoran, internet, animacija
balkon, klima uređaj, sef, tv, mini-bar

Opis

Lokacija:
Hotel se nalazi 50 m od Kleopatrine plaže na idealnoj lokaciji u širem centru Alanje, od antalijskog aerodroma je udaljen 125 km. Hotel je počeo sa radom 1996. godine a renoviran je 2014.godine.

Plaža:
Hotel se nalazi na 50m od najlepše plaže cele regije (Kleopatrina plaža). Ležaljke i suncobrani se dodatno plaćaju. Peškiri za plažu se plaćaju.

Hotelski sadržaj:

Glavni i a’la carte resotran (internacionalni – doplaćuje se uz rezervaciju), wi-fi (uz doplatu), 3 bara, spoljašnji bazen, stoni tenis, pikado, sauna, teretana, odbojka na pesku, vaterpolo, animacija, dečiji bazen. Plaća se: masaža, bilijar, usluga pranja veša.

Način služenja obroka:
Polupansion - švedski sto.

Usled manjeg broja gostiju, hotel zadržava pravo da promeni način služenja hrane. Umesto švedskog stola, poslužuje se meni ili izbor više jela, što svakako neće uticati na kvalitet pruženih usluga.

Kontakt:
Tel:+90 242 519 16 37

www.grandokan.com/

Napomena:
Hotel se nalazi samo 50m od Kleopatrine plaže u širem centru Alanje.

Sobe:
Hotel ima 125 soba. Sobe su standardne (max 3 osobe, 18 m2). Sobe su klimatizovane, imaju balkon i svaka soba je opremljena sefom, SAT TV-om, mini barom, telefonom, kupatilom sa kadom ili tuš kabinom, fenom za sušenje kose i bežičnim internetom.