supernova logo

★★★
30
2000
avionom
all inclusive
bazen, restoran, internet
balkon, klima uređaj, tv

Opis

Lokacija:
Hotel Kleopatra Balik 3* ima odličnu lokaciju jer se nalazi prekoputa najpoznatije peščane plaže ove regije - Kleopatrina plaža (na 30 m od koje je deli ulica i šetalište), nepuna 2 km od centra grada Alanja, a 120 km od aerodroma u Antaliji. Hotel ima ukupno 114 soba, otvoren 1988. godine a renoviran 2012. godine. Hotel čine 2 zgrade sa pet spratova.

Hotel je preporuka za sve kategorije putnika, kako za parove sa decom tako i za individualne putnike.

Sobe: 114 Zgrada: 2 Spratova: 5 Liftova: 3

Hotelska ponuda:sluge i aktivnosti uz doplatu:
sobna usluga, ležaljke, suncobrani i madraci na plaži, hrana i piće na plaži, internet, sauna, tursko kupatilo, sportovi na vodi, servis za pranje veša, telefon, fax, fotokopir, usluge doktora, frizer, mini market, bar na plaži, kokteli, sveže ceđeni sokovi, turska kafa, sva uvozna i flaširana pića u hotelu, masaže, sef, rent a car, fotograf, sladoled, ledeni ča, nargile.

Plaža:
gradska peščana plaža Kleopatra je 30 m od hotela (prelazi se ulica i šetalište). Na ulasku u more ima delova sa prirodnim kamenim pločama ali je normalan pristup i ulazak u more. Ležaljke i suncobrani na plaži su uz doplatu. U baru na plaži su bezalkoholna i alkoholna domaća pića uz doplatu. Hotel nema peškire za plažu.

Ishrana:
all inclusive - "sve uključeno" prema hotelskim pravilima i terminima do 22:00 h, doručak, ručak i večera (samoposluživanje - izbor više jela). Uključena su lokalna bezalkoholna i alkoholna pića prema hotelskim terminima. Sva pića se služe u čašama. Sva hrana i piće na plaži se plaćaju.
Napomena: u slučaju manjeg broja gostiju, hotel zadržava pravo da promeni način služenja hrane. Umesto samoposluživanja, poslužuje se meni ili izbor više jela, što svakako neće uticati na kvalitet pruženih usluga.

http://www.balikhotel.com/index_eng.html