supernova logo

★★★★
70
2500
avionom
ultra all inclusive
bazen, restoran, internet, fitnes, spa i velnes, animacija
balkon, klima uređaj, sef, tv, mini-bar

Opis

Lokacija:
Hotel Oba Star se nalazi u centru oblasti Oba i predstavlja odličan izbor za sve kategoriej putnika. Od peščano-šljunkovite Kejkubat plaže je udaljen oko 70 m (između je put, ali postoji i podzemni prolaz), oko 2,5 km od samog centra grada Alanja, 125 km od aerodroma u Antaliji. Hotel ima 213 soba i poslednji put je delom renoviran za sezonu 2018. Hotel Oba Star se nalazi u istočnom delu Alanje u oblasti Oba koja pored lepo uređenog šetališta, ima takođe dosta restorana, barova i prodavnica. Hotel ima svoju privatnu plažu.

Hotel je preporuka za sve kategorije putnika.
Sobe: 213 Zgrada: 4 bloka (A,B,C i D) Spratova: 5 Liftova: 4

Hotelska ponuda:
glavni restoran, snek bar, bar na plaži, otvoreni bazen za odrasle, bazen za decu, spa, Wi-Fi internet u zajedničkim prostorijama, animacija, fitnes, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
uvozna pića, flaširana pića, ceđeni sokovi, a la carte usluge, turska kafa, sladoled, alkoholna pića na plaži, room service, frizer, prodavnica, servis za pranje veša, spa, internet veće brzine, telefon, kozmetičke usluge i razne vrste masaža, sportovi na vodi, rent a car i usluge doktora.

Plaža:
oko 70 m peščano-šljunkovite Kejkubat plaže (između je put, ali postoji i podzemni prolaz). Na ulasku u more ima delova sa prirodnim kamenim pločama. Ležaljke, peškiri i suncobrani na privatnoj hotelskoj plaži su besplatni.
Dopuna info:
***Oba Star hotel će za sezonu 2022. deliti plažu i bar na plaži sa gostima dva susedna hotela - Avena Resort i Mesut. Sva 3 hotela će koristiti isti meni na plaži - samoposluživanje - snekovi i bezalkoholna pića. Suncobrani i ležaljke na plaži su besplatne, kao i do sada.

Ishrana:
ultra all inclusive – „sve uključeno“ prema hotelskim pravilima - doručak, kasni doručak, ručak, večera, popodnevni snekovi, kafa, čaj i kolači, bezalkoholna pića na plaži, domaća alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim terminima i pravilima (samoposluživanje - izbor više jela).