supernova logo

★★★★
50
avionom
ultra all inclusive
bazen, restoran, internet, privatna plaža, spa i velnes, aqua park
terasa, balkon, klima uređaj, sef, tv, internet, mini-bar
Hotel Utopia Beach Club

Opis

 

Hotel Utopia Beach Club je udaljen 89 kilometara od aerodroma u Antaliji, 25 kilometra od Alanje, na samoj obali mora. Otvoren je 1995. godine, a poslednji put je renoviran 2021. godine i nalazi se na površini od 30.000 m2. Hotelski kompleks čine glavna sedmospratne zgrade i pet dvospratnih vila koje imaju ukupno 358 soba. Za decu su tu: dečiji klub, bazen za decu, vodeni tobogani, dečije igralište, kao i bogat animacioni program. Ljubitelji aktivnog odmora mogu se oprobati u raznim motorizovanim i nemotorizovanim sportovima na vodi. A za potpuni ugođaj i osećaj spokoja prepustite se čarima spa centra sa uslugom masaže, kao i raznim tretmanima nege lica i tela.

 

Lokacija:
hotel Utopia Beach Club je udaljen 89 kilometara od aerodroma u Antaliji, 25 kilometra od Alanje, na samoj obali mora. Otvoren je 1995. godine, a poslednji put je renoviran 2021. godine i nalazi se na površini od 30.000 m2. Hotelski kompleks čine glavna sedmospratne zgrade i pet dvospratnih vila koje imaju ukupno 358 soba.

Hotelska ponuda:
rececija, lobi, glavni restoran, a la carte restoran (uz doplatu i prethodnu rezervaciju), četiri bara, otvoreni i zatvoreni bazen za odrasle i decu, bazen sa vodenim toboganima, spa centar, tursko kupatilo, sauna, aerobik, akvabik, košraka, odbojka na plaži, teniski teren, stoni tenis, stoni fudbal, pikado,

Ponuda za najmlađe:
za decu su tu: dečiji klub, bazen za decu, vodeni tobogani, dečije igralište, kao i bogat animacioni program.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđeni sokovi, flaširana pića, energetska pića, pića u limenci, turska kafa, kokteli, sva pića u a la carte restoranu, a La Carte restoran, nargile i cigarete, spa centar, frizer, sportovi na vodi, oprema za tenis i osvetljenje, časovi tenisa, usluga čuvanja dece, usluga pranja veša, doktor na poziv, sobna usluga.

Plaža:
sopstvena peščano-šljunkovitu plaža, gde su ležaljke, suncobrani, dušeci, peškiri kao i bar na plaži besplatni za goste hotela.

Sobe:
soba ima: klima uređaj, TV, telefon, sef, besplatan Wi-Fi internet, mini bar, fen, kupatilo, balkon/terasu.

Ishrana:
ultra All inclusive - ultra sve uključeno) - (samoposluživanje - izbor više jela) prema hotelskim pravilima i terminima: doručak, ručak, užina, večera, kafa,čaj i kolači, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Alkohol se ne služi mlađima od 18 godina.
Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđeni sokovi, flaširana pića, energetska pića, pića u limenci, turska kafa, kokteli, a La Carte restoran, sva pića u diskoteci, sladoled, nargile i cigarete i ostalo van koncepta.


Uslovi i način plaćanja:

Plaćanje se vrši u dinarima. Za aranžmane u inostranstvu gde je cena iskazana u EUR, plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS; Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni.

AVANSNO:
- Gotovinom, čekovima gradjana, uplatom na račun ili platnim karticama. Prilikom rezervacije plaća se 40% vrednosti aranžmana, ostatak najkasnije 20 dana pre početka usluge.

NA RATE:
- Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 3 mesečne rate čekovima građana.
- Uplata avansa od 40% aranžmana ostatak kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master) na 3 rate bez kamate;

PUTEM ADMINISTRATIVNE ZABRANE:
- Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 6 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.