supernova logo

★★★★
200
avionom
ultra all inclusive
bazen, restoran, internet, fitnes, spa i velnes, aqua park
terasa, balkon, klima uređaj, sef, tv, internet, mini-bar
Hotel Utopia Family Resort A Good Life

Opis

Hotel Utopia Fanily Resort A Good Life (ex Water Planet Hotel) se nalazi u regiji Okurcalar, u prelepom zelenom okruženju sa dosta sadržaja, oko 37 km od centra Alanje, oko 94 km od aerodroma u Antaliji, oko 104 km od centra Antalije. Ovaj rizort koji je opasan bujnom vegetacijom otvoren je 2011 godine, a poslednji put renoviran 2013 godine. Prostire se na 62415m2 i ima ukupno 421 sobu. Hotelska privatna plaža nagrađena je plavom zastavicom za čistoću, nalazi se oko 200 m udaljenosti od hotela i do nje se dolazi liftom. Sastoji se od tri nivoa: prvi nivo je kaldrma - stene sa šljnkom, drugi nivo je veštački urađena mala peščana uvala, a trećni nivo je drvena platforma (ulaz merdevinama u vodu). Ležaljke, suncobrani, peškiri i plažni bar su besplatni za goste hotela. Za najmlađe goste tu su: Pirates dečiji klub (uzrast 4-12 godina), klub za tinejdžere (13-17 godina), bazen, akva park, mini disko, igralište, dečiji restoran, kao i bogat animacioni program. Ljubitelji aktivnog odmora na raspolaganju imaju: fitnes centar, aerobik, zumba, pilates, mini fudbal, odbojka na plaži, košarka, streljaštvo, teniski teren, pikado, joga, stoni tenis, sport na vodi. A za potpuni mir i užitak tu je spa centar (tursko kupatilo, đakuzi, sauna, parno kupatilo) sa uslugom masaže, kao i raznim tretmanima nege lica i tela.

 

Lokacija:
Hotel Utopia Fanily Resort A Good Life (ex Water Planet Hotel) se nalazi u regiji Okurcalar, na oko 200 m od sopstvene plaže nagrađene plavom zastavicom, oko 37 km od centra Alanje, oko 94 km od aerodroma u Antaliji, oko 104 km od centra Antalije. Ovaj rizort koji je opasan bujnom vegetacijom otvoren je 2011 godine, a poslednji put renoviran 2013 godine. Prostire se na 62415m2 i ima ukupno 421 sobu.

Hotelska ponuda:
rececija, lobi, restoran, tri a la carte restorana (restoran turske kuhinje, restoran italijanske kuhinje i BBQ restoran, uz doplatu i prethodnu rezervaciju), šest barova, poslastičarnica, dečiji restoran, otvoreni i zatvoreni bazen, bazen za decu, infinity bazen (samo za odrasle 16+ godina), otvoreni bazen sa talasim, akva park, spa centar, tursko kupatilo, đakuzi, sauna, parno kupatilo, fitnes centar, aerobik, zumba, pilates, mini fudbal, odbojka na plaži, košarka, streljaštvo, teniski teren, pikado, joga, stoni tenis, dnevna i večernja animacija, muzika uživo (određenim danima), besplatan Wi-Fi internet.

Ponuda za najmlađe:
za decu su tu: Pirates dečiji klub (uzrast 4-12 godina), klub za tinejdžere (13-17 godina), bazen, akva park, mini disko, igralište, dečiji restoran, kao i bogat animacioni program.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđeni sokovi, flaširana pića, energetska pića, pića u limenci, turska kafa, kokteli, sva pića u a la carte restoranu, a La Carte restoran, sva pića u diskoteci, saldoled, spa centar, usluga masaže, razni tretmani nege lica i tela, sport na vodi, osvetljene teniskog terene, oprema za tenis, sala za sastanke, doktor na poziv, usluga čuvanja dece, telefon/faks, sobna usluga.

Plaža:
hotelska privatna plaža nagrađena je plavom zastavicom za čistoću, nalazi se oko 200 m udaljenosti od hotela i do nje se dolazi liftom. Sastoji se od tri nivoa: prvi nivo je kaldrma - stene sa šljnkom, drugi nivo je veštački urađena mala peščana uvala, a trećni nivo je drvena platforma (ulaz merdevinama u vodu). Ležaljke, suncobrani, peškiri i plažni bar su besplatni za goste hotela.

Sobe:
Soba ima: klima uređaj, telefon, LCD TV, sef, besplatan Wi-Fi internet, mini bar (voda i bezalkoholna pića po dolasku, kasnije se voda puni svaki dan), set za čaj i kafu, kupatilo, fen, balkon/terasa.

Ishrana:
ultra all Inclusive – ultra "sve uključeno" (samoposluživanje - izbor više jela) prema hotelskim pravilima i satnicama: doručak, kasni doručak, ručak, užine, večera, ponoćna užina, kafa i kolači, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.
Dostupna ishrana bez lakoze i bez glutena, na upit i uz najavu.
Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđeni sokovi, flaširana pića, energetska pića, pića u limenci, turska kafa, kokteli, sva pića u a la carte restoranu, a La Carte restoran, sva pića u diskoteci, saldoled


Uslovi i način plaćanja:

Plaćanje se vrši u dinarima. Za aranžmane u inostranstvu gde je cena iskazana u EUR, plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS; Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni.

AVANSNO:
- Gotovinom, čekovima gradjana, uplatom na račun ili platnim karticama. Prilikom rezervacije plaća se 40% vrednosti aranžmana, ostatak najkasnije 20 dana pre početka usluge.

NA RATE:
- Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 3 mesečne rate čekovima građana.
- Uplata avansa od 40% aranžmana ostatak kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master) na 3 rate bez kamate;

PUTEM ADMINISTRATIVNE ZABRANE:
- Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 6 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.