supernova logo

★★★★
100
500
avionom
all inclusive
bazen, restoran, internet, fitnes, spa i velnes
balkon, klima uređaj, tv

Opis

Lokacija:
hotel Kleopatra Atlas 4* je Adults only onli hotel tj. samo za goste starije od 16 godina i nalazi se na odličnoj lokaciji, 500 m od samog centra grada Alanja, 120 km od aerodroma u Antaliji. Nalazi se na svega 100 m od najpoznatije plaže u Alanji - Kleopatra plaža i poznate Damlataš pećine, a hotelska plaža je udaljena oko 3 km od hotela (ista plaža kao plaža Blue Star hotela). Ukupno ima 125 soba raspoređenih u jednoj zgradi sa dva bloka.

Hotel je preporuka za sve kategorije putnika iznad 16 godina, kako za parove tako i za individualne putnike.
Sobe: 125 Zgrada: 2 bloka Spratova: 1 blok 4 sprata i 1 blok 6 Liftova: 2

Hotelska ponuda:
restoran, 2 bara (pored bazena i na plaži kod Blue Star hotela), TV sala, besplatan Wi-Fi internet u lobiju (ograničena brzina) i fitnes centru, 1 otvoreni bazen, manji Spa centar sa turskim kupatilom, saunom, prostorijama za masažu i tretmane lepote (korišćenje uz doplatu), fitnes centar, usluge doktora (uz doplatu), usluge prenja veša (uz doplatu), recepcija, sala za sastanke, kao i mini market i suvenirnica, fotograf, besplatne ležaljke i suncobrani pored bazena.
Napomena: hotel ima besplatan šatl bus do 3 km udaljene plaže, koju deli sa hotelom Blue Star).

Ponuda za najmlađe:
ne postoji, hotel je samo za starije od 16 godina.

Sportske aktivnosti:
Fitnes centar, plivanje u otvorenom bazenu, odbojka na gradskoj plaži Kleopatra ili hotrlskoj plaži, kao i mnogi sportovi na vodi (uz doplatu).

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
sportovi na vodi, tursko kupatilo, spa centar, sauna, masaža, usluge salona lepote, usluge doktora, usluga pranja veša, sef, ležaljke i suncobrani na plaži (na obe plaže), sobna usluga, flaširana i uvozna pića, sveže ceđeni sokovi, turska kafa, sladoled, svi kolači izvan standardne restoranske ponude, internet u sobama, sva pića i hrana posle 24:00 h, telefon i faks, fotograf, hrana i piće na plaži.

Plaža:
gosti hotela Kleopatra Atlas 4* koriste privatnu plažu sestrinskog hotela Blue Star koja je udaljena oko 3 km. Dva puta tokom dana je uključen besplatan šatl bus do plaže.
Bar na plaži uključeno u cenu: između 12:00-14:00h samo sendviči, hamburgeri i pomfrit, između 10:00-17:30 h sva bezalkoholna pića i pivo (jedino alkoholno piće) je uključeno u cenu.
Ležaljke i suncobrani na plaži hotela Blue Star su uz doplatu.
Plaža Kleopatra se nalazi preko puta hotela Kleopatra Atlas i sve usluge na plaži (hrana, piće, ležaljke i suncobrani su uz doplatu). Hotel nema peškire za plažu.

Ishrana:
all inclusive "sve uključeno" prema hotelskim pravilima i terminima - doručak, kasni doručak, ručak, večera i ponoćna supa od 23:00-24:00h, snek na bazi samoposluživanja 15:00-16:00h, popodnevni čaj, kafa i kolači 17:00-18:00h, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 h do 24:00 h), sve prema hotelskim terminima i pravilima (samoposluživanje - izbor više jela). Uključena su lokalna bezalkoholna i alkoholna pića prema hotelskim terminima. Sva pića se služe u čašama. Sva hrana i piće na plaži Klaopatra se plaćaju.
Bar na plaži (koju deli sa hotelom BLue Star) uključeno u cenu: između 12:00-14:00h samo sendviči, hamburgeri i pomfrit, između 10:00-17:30 h sva bezalkoholna pića i pivo (jedino alkoholno piće) je uključeno u cenu.

Napomena:
hotel je samo za odrasle, starije od 16 god.

https://www.kleopatraatlashotel.com/