supernova logo

★★★★
30
1500
avionom
all inclusive
bazen, restoran, internet, fitnes, spa i velnes, animacija
balkon, klima uređaj, tv, internet, mini-bar

Opis

Lokacija:
hotel Kleopatra Dreams Beach 4* se nalazi na samo 30 m od peščane plaže Kleopatra (prelazi se ulica i šetalište) i predstavlja jedan od hotela sa odličnom lokacijom istovremeno pružajući komforan odmor za sve tipove putnika. Nalazi se na 1,5 km od centra grada Alanje i stare marine, a 119 km od aerodroma u Antaliji. Hotel je otvoren 2001. a renoviran 2003. i 2013. godine. Sadrži ukupno 195 različitih tipova soba.

Hotel je preporuka za sve kategorije putnika, kako za parove sa decom tako i za individualne putnike.
Sobe: 195 Zgrada: 3 Spratova: 6 Liftova: 2

Hotelska ponuda:
glavni restoran, 2 bara (pored bazena i u hotelskom lobiju), TV sala, besplatan Wi-Fi internet u zajedničkim prostorijama i sobama, 2 otvoreni bazena za odrasle (uključujući Silent bazen) i 1 otvoreni bazen za decu, tursko kupatilo, sauna, prostorije za masažu i tretmane lepote (korišćenje uz doplatu), fitnes centar, usluge doktora, usluge prenja veša (uz doplatu), recepcija, kao i mini market i suvenirnica, 2 sale za sastanke (do 80 i 30 mesta), tematske večeri 2 puta nedeljno, besplatne ležaljke i suncobrane pored bazena.

Ponuda za najmlađe:
1 dečiji bazen pored otvorenog bazena za odrasle, manje dečije igralište, sportske aktivnosti na gradskoj plaži Kleopatra, sportovi na vodi (uz doplatu), dečiji krevetac u sobi (na zahtev).

Sportske aktivnosti:
Fitnes centar, pikado, bilijar (uz doplatu), stoni tenis, odbojka na gradskoj plaži Kleopatra, kao i mnogi sportovi na vodi (uz doplatu).

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
restoran, recepcija, tursko kupatilo, spa centar, sauna, masaža, usluge salona lepote, doktora, usluga pranja veša, mini bar, sef, ležaljke i suncobrani na plaži, sobna usluga, flaširana i uvozna pića, sveže ceđeni sokovi, turska kafa, sladoled, svi kolači izvan standardne restoranske ponude, sva pića i hrana posle 23:00 h, telefon i faks, hrana i piće na plaži, ležaljke i suncobrani na plaži, telefon, faks, sva pića posle 23:00 h.

Plaža:
gradska peščana plaža Kleopatra je 30 m od hotela (prelazi se ulica i šetalište). Na ulasku u more ima delova sa prirodnim kamenim pločama ali je normalan pristup i ulazak u more. Ležaljke i suncobrani na plaži su uz doplatu. U baru na plaži su bezalkoholna domaća pića uz doplatu. Hotel nema peškire za plažu.

Ishrana:
all inclusive - "sve uključeno" prema hotelskim pravilima i terminima od 10:00-23:00 h, doručak, ručak i večera, popodnevna kafa i kolači prema hotelskim terminima i pravilima (samoposluživanje - izbor više jela). Uključena su lokalna bezalkoholna i alkoholna pića prema hotelskim terminima. Sva pića se služe u čašama. Sva hrana i piće na plaži se plaćaju.
Napomena: u slučaju manjeg broja gostiju, hotel zadržava pravo da promeni način služenja hrane. Umesto samoposluživanja, poslužuje se meni ili izbor više jela, što svakako neće uticati na kvalitet pruženih usluga.

https://www.dreamshotel.com/