supernova logo

★★★★
50
1500
avionom
all inclusive
bazen, restoran
balkon, klima uređaj, tv

Opis

Lokacija:
Još jedan hotel iz lanca Feria hotela, čija lokacija omogućava gostima da uživaju u čarima mora i najpoznatije peščane plaže ove regije - Kleopatrina plaža. Hotel Kleopatra Royal Palm 4* se nalazi preko puta same plaže Kleopatra (na 50 m od koje je deli ulica), na 1,5 km od centra grada Alanja, a 118 km od aerodroma u Antaliji. Hotel ima ukupno 233 standardne i 53 porodične sobe, otvoren 2003. godine a renoviran 2016. godine. Hotel se sastoji od 1 zgrade sa pet spratova.

Hotel je preporuka za sve kategorije putnika.
Sobe: 286 Zgrada: 1 Spratova: 5 Liftova: min. 2

Hotelska ponuda:
Recepcija, glavni restoran, 3 bara (pored bazena, u restoranu i na plaži), TV sala, besplatan Wi-Fi internet samo u hotelskom lobiju dok je u sobama i na zajedničkim/ javnim površinama uz doplatu (restoranu, baru, bazenu, plaži), 3 otvorena bazena bazena (1 za odrasle, bazen sa 2 tobogana i dečiji bazen), manji Spa centar sa turskim kupatilom, saunom, prostorijama za masažu (korišćenje uz doplatu), manja zatvorena i teretana na otvorenom, usluge doktora (uz doplatu), usluge prenja veša (uz doplatu), kao i mini market i suvenirnica,sala za sastanke do 40 mesta, tematske večeri 2 puta nedeljno, besplatne ležaljke i suncobrane pored bazena.

Ponuda za najmlađe:
1 dečiji bazen i 1 bazen sa toboganima pored otvorenog bazena za odrasle, mini klub za decu uzrasta 4-12 godina, dečije igralište, sportske aktivnosti na gradskoj plaži Kleopatra, sportovi na vodi (uz doplatu), dečiji krevetac u sobi (na zahtev).

Sportske aktivnosti:
manji fitnes centar - zatvorena i teretana na otvorenom, pikado, bilijar (uz doplatu), stoni tenis, odbojka na gradskoj plaži Kleopatra, kao i mnogi sportovi na vodi (uz doplatu).

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
bilijar, sportovi na vodi, tursko kupatilo, spa centar, sauna, masaža, usluge salona lepote, doktora, usluga pranja veša, mini bar u sobi, sef u sobi, ležaljke i suncobrani na plaži, sobna usluga, flaširana i uvozna pića, sveže ceđeni sokovi, turska kafa, sladoled, svi kolači izvan standardne restoranske ponude, internet kutak, sva pića i hrana posle 23:00 h, telefon i faks, hrana i piće na plaži, a la carte obroci za ručak ili večeru koji se služe u snek baru pored bazena.
Wi-fi internet u sobama i na zajedničkim javnim površinama uz doplatu (restoranu, baru, bazenu, plaži) - okvirne cene: 1 dan 3€, 3 dana 6€, 7 dana 13€, 10 dana 15€, 15 dana 23€ (hotel zadržava pravo promene cena).

Plaža:
gradska peščana plaža Kleopatra je 50 m od hotela (prelazi se ulica i šetalište). Na ulasku u more ima delova sa prirodnim kamenim pločama ali je normalan pristup i ulazak u more. Ležaljke i suncobrani na plaži su uz doplatu. U baru na plaži su bezalkoholna i alkoholna pića uz doplatu. Hotel nema peškire za plažu.

Ishrana:
all inclusive - "sve uključeno" prema hotelskim pravilima i terminima do 23:00 h, doručak, ručak i večera, snekovi u baru pored bazena i popodnevna kafa i kolači prema hotelskim terminima i pravilima (samoposluživanje - izbor više jela). Uključena su lokalna bezalkoholna i alkoholna pića prema hotelskim terminima. Sva pića se služe u čašama. Sva hrana i piće na plaži se plaćaju.
Napomena: u slučaju manjeg broja gostiju, hotel zadržava pravo da promeni način služenja hrane. Umesto samoposluživanja, poslužuje se meni ili izbor više jela, što svakako neće uticati na kvalitet pruženih usluga.

http://feriahotels.com/kleopatra-royal-palm/