supernova logo

★★★★★
50
avionom
ultra all inclusive
bazen, restoran, internet, privatna plaža, porodične sobe, fitnes, spa i velnes, aqua park, animacija
balkon, klima uređaj, sef, tv, mini-bar

Opis

Lokacija:
Od centra Antalije je udaljen 17 km, a od aerodroma 15 km. Prostire se na površini od 57.000 m2 i izdvaja se po svom minimalističkom stilu i visokom kvalitetu usluge. Izgrađen je 2009 godine. a renoviran je 2019 godine.

Plaža:
Hotel je lociran na peščanoj plaži, dugoj 160 m, u oblasti Lara. Ležaljke, suncobrani, peškiri i bar na plaži su besplatni za goste hotela.

Hotelski sadržaj:
Glavni i 2 a’la carte restorana (mediteranski i steak house-plaćaju se), 6 barova, 6 spoljnih bazena, unutrašnji bazen, 9 vodenih tobogana, 2 dečija bazena, WiFi (u zajedničkim delovima hotela-besplatno), 3 sale za konferencije, bioskopska sala, teretana, 2 teniska terena, košarkaški tereni, odbojka na plaži, stoni tenis, pikado, igraonica, fitnes centar, tursko kupatilo, animacija, aerobik, jedrenje (obavezan sertifikat), dnevne i večernje aktivnosti, programi sa živom muzikom, mini klub (4–12 god). Plaća se: motorni sportovi na vodi, najam rekvizita za tenis, kuglanje (2 trake), osvetljenje sportskih terena, masaže, usluge frizerskog i salona lepote, bilijar, usluge pranja, peglanja i hemijskog čišćenja veša.

Način služenja obroka:
Švedski sto.

Usled manjeg broja gostiju, hotel zadržava pravo da promeni način služenja hrane. Umesto švedskog stola, poslužuje se meni ili izbor više jela, što svakako neće uticati na kvalitet pruženih usluga.

Kontakt:
Tel : + 90 242 314 39 00

Napomena:
Savremeno dizajniran hotel sa kompatnom regijom i prostranim sobama. Odlikuje se dobrom uslugom i preporučujemo ga za sve vrste odmora.