supernova logo

★★★★★
Güzeloba Mah Yaşar Sobutay Bulvarı No:30, 07235 Muratpaşa/Antalya
50
avionom
ultra all inclusive
bazen, restoran, internet, privatna plaža, porodične sobe, fitnes, spa i velnes, aqua park, animacija, sef na recepciji
terasa, klima uređaj, sef, tv, internet, mini-bar

Opis

Lokacija:
hotel Barut Lara se nalazi na peščanoj plaži Lara, 12 km od centra grada Antalija, 10 km od aerodroma u Antaliji. Hotel je renoviran 2011. godine. Ubraja se u jedne od najboljih hotela na ovom delu obale i dobitnik je mnogih međunarodnih priznanja. Sastoji se od glavne zgrade, gde su sobe sa delimičnim pogledom na more i de luxe sobe sa pogledom na more, i aneksa sa sobama koje gledaju na vrt.

Sadržaj hotela:
glavni restoran, osam a la carte restorana, pet barova, šest bazena na otvorenom, dva dečija bazena i jedan zatvoreni, stoni tenis, boćanje, odbojka na plaži, pikado, vaterpolo, tri teniska terena, teren za skvoš, mini golf, pet tobogana (tri za odrasle i dva za decu).

Ponuda za najmlađe:
bazen za decu otvoreni i zatvoreni, dva tobogana za decu, mini klub i teenage klub, igralište za decu. Bary star baby koncept za najmlađe do 2 godine: na zahtev besplatno se mogu dobiti kolica, bejbi telefon, nosiljka za bebe, prostirka za presvlačenje, kada, noša, bejbi šampon, sunđer i losion, grejač za flašice, vlažne maramice za bebe, ketler, stolica za hranjenje i mleko. Bejbi formule i pelene mogu se kupiti u hotelu.

Sportske aktivnosti:
aerobik, step, fitnes centar, hamam, sauna, stoni tenis, mali fudbal, mini golf, tenis, skvoš, kanu, pedaline, surf i katamaran (uz dozvolu).

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
izabrana vina iz čitavog sveta, room service, usluge doktora, servis za pranje rublja i hemijsko čišćenje, telefon i fax, sportovi na vodi, nargile, frizer, usluge spa centra, atari igrice, bilijar.

Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni.

Ishrana:
doručak, kasni doručak, ručak i večera, noćni bife u glavnom restoranu i poslastičarnica 10:00-18:00 h, a la carte restorani (u mediteranskom restoranu i Sofa fine dining deci do 12 godina ulaz je zabranjen) uz rezervaciju, sladoled 14:00-18:00 h.