supernova logo

★★★★★
50
avionom
ultra all inclusive
bazen, restoran, internet, privatna plaža, fitnes, spa i velnes, aqua park, animacija
balkon, klima uređaj, sef, tv, internet, mini-bar

Opis

Lokacija:
Hotel je udaljen od aerodroma 12 km, 14 km od centra Antalije. Sagrađen je 2007. godine, a poslednji put je renoviran 2019 godine. i nalazi se na površini od 40.000 m². Za letnju sezonu 2022. renovirane su sobe, recepcija i lobi bar, glavni restoran, diskoteka unutar hotela, bar i snek bar na plaži, napravljen je novi bar pored amfiteatra, 2 tobogana će biti dodata na već postojeće.

Plaža:
Nalazi se na sopstvenoj peščanoj plaži, gde su ležaljke, suncobrani, dušeci, peškiri kao i bar na plaži besplatni za goste hotela.

Hotelski sadržaj:
Glavni i 3 a’la carte restorana (turski i italijanski su besplatni jednom u toku boravka uz rezervaciju, dok se riblji doplaćuje), 8 barova, Wi-Fi u lobiju, 3 spoljašnja bazena, unutrašnji bazen, 7 vodenih tobogana, aerobik, akvabik, teretana, tursko kupatilo, spa centar, sauna, boćanje, stoni tenis, pikado, mini fudbal, odbojka na pesku, košarka, 2 teniska terena, diskoteka, animacija, muzika uživo, dečiji restoran, dečiji bazen, 2 dečija kluba (od 4-12 i od 13-17 godina). Plaća se: doktor, frizer, masaža, bilijar, motorizovani sportovi na vodi, osvetljenje teniskog terena i iznajmljivanje teniskih rekvizita, usluga pranja i hemijskog čišćenja veša.

Način služenja obroka:
Švedski sto

Usled manjeg broja gostiju, hotel zadržava pravo da promeni način služenja hrane. Umesto švedskog stola, poslužuje se meni ili izbor više jela, što svakako neće uticati na kvalitet pruženih usluga.

Kontakt:
Tel: +90 242 352 24 40

www.crystalhotels.com.tr/en-US/pages/otellerimiz/crystal-centro-resort

Napomena:
Hotel je sagrađen tako da većina soba u hotelu ima pogled na more.