supernova logo

★★★★★
20
avionom
ultra all inclusive
bazen, restoran, internet, fitnes, spa i velnes, aqua park, animacija
terasa, klima uređaj, sef, tv, internet, mini-bar
Hotel Yasmin Bodrum Resort

Opis

Lokacija:
Ovaj lep i veliki hotel se nalazi na poluostrvu i ima sopstvenu peskovitu plažu. Yasmin Resort se nalazi u regiji Turgutreis. Udaljen je 5 km od Turgutreisa, 20 km od Bodruma i 50 km od aerodroma Milas u Bodrumu. Ukupan broj soba je 478, raspoređene u glavnoj zgradi i Myndos bungalovima.

Hotelska ponuda:
Glavni restoran sa uslugom na bazi otvorenog bifea, a ’la carte restorani (restoran sa jelima sa roštilja, sa morskom hranom, turski), barovi u okviru hotelskog kompleksa, wi-fi besplatan u lobiju hotela, otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, 3 tobogana, tursko kupatilo, sauna, fitnes, teniski tereni, košarka, odbojka na plaži, stoni tenis. Zabavni programi tokom dana i uveče.
Mini klub za decu uzrasta od 4 do 12 godina.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
sveže ceđeni sokovi, uvozna i flaširana pića, uvozna vina i penušava vina, a ‘la carte restorani (restoran sa jelima sa roštilja i otomanski), SPA & Wellness centar, sportovi na vodi, osvetljenje za teniske terene, bilijar, teniski reketi i loptice, internet cafe, igraonica.

Ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni za goste hotela.

Ishrana:
Ultra All Inclusive - sve uključeno – samoposluživanje izbor više jela: doručak, kasni doručak, ručak i večeru, dijetalni bife samo za večeru, šou bife, ponoćni bife, a ’la carte restorani uz rezervaciju, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića, snek bar na plaži i pored bazena, kolači i kafa od 17:00 - 18:00.