supernova logo

★★★★
50
3000
avionom
all inclusive
bazen, restoran, fitnes, spa i velnes
balkon, klima uređaj, sef, tv, mini-bar
Hotel Emre Beach

Opis

Lokacija: Emre Beach hotel nalazi se u Marmarisu. Od hotelske peščano-šljunkovite plaže, na kojoj se ležaljke i suncobrani koriste bez doplate, deli ga šetalište. Zajedno sa Emre hotelom koji se nalazi na 50 m udaljenosti (prelazi se ulica), čini manji kompleks. Od centra Marmarisa udaljen je oko 3 km, od aerodroma Dalaman 90 km. Prijavljivanje gostiju se vrši u Emre Hotel zgradi.

Sobe: Emre Beach u svom sastavu ima 121 smeštajnu jedinicu, dok Emre Hotel zgrada raspolaže sa 170 soba. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su standard sobe. Svaka smeštajna jedinica ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef (bez doplate), mini bar, balkon ili terasu (sobe pogled kopno u glavnoj zgradi nemaju terasu).

Hotelski sadržaj: U sastavu Emre kompleksa osim glavnog restorana, gostima su na raspolaganju a la carte restoran i 4 bara. Pored restorana i barova Emre hoteli ima servis za pranje i sušenje veša, TV salu, parking i usluge lekara (uz doplatu).

Sport i zabava: U sastavu kompleksa Emre nalaze se 2 spoljašnja bazena, dečiji bazen i 1 unutrašnji bazen. U ponudi je i spa centar koji osim turskog kupatila i saune sadrži prostorije za različite vrste masaža. Ljubitelji aktivnog odmora mogu se razonoditi u fitnes centru ili igrajući pikado, stoni tenis i bilijar (uz doplatu). Od zabavnih aktivnosti Emre Beach i Emre hotel imaju laganu dnevnu i večernju animaciju. Na plaži se gosti mogu zabaviti uz razne sportove na vodi.