supernova logo

★★★★
300
avionom
all inclusive
bazen, restoran, internet, fitnes, spa i velnes
terasa, klima uređaj, sef, tv, internet, mini-bar

Opis

Lokacija:
Hotel Side Su se nalazi u letovalištu Side, udaljen oko 300 m od plaže, 2 km od antičkog grada Side, 6 km od Manavgata, 60 km od aerodroma u Antaliji. Hotel ima ukupno 157 soba raspoređenih u nekoliko zgrada.

Hotelska ponuda:
Restoran, bar pored bazena, lobi bar, tri bazena, stoni tenis, fitnes, sauna, parno kupatilo, Wi-Fi inernet u zajedničkim prostorijama hotela.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
Hrana i piće na plaži, sportovi na vodi, zamena peškira za bazen, peškiri za bazen, sva pića posle 23:00 h, sva hrana posle 21:30 h, uvozna i flaširana pića, room servis, telefon, fax, frizer, spa i wellness, masaže, bilijar, doktor, šoping centar, servis za pranje rublja, sef, mini bar, promena peškira za bazen i plažu.

Plaža:
Hotel ima svoj deo na peščano-šljunkovito plaži, suncobrani i ležaljke su besplatni. Ograničen broj ležaljki za goste na plaži. Peškir za bazen i plažu je besplatan (promena peškira je uz doplatu).

Ishrana:
All inclusive - "sve uključeno" prema hotelskim pravilima i terminima: doručak, ručak, snek, večera od 19:00 h do 21:30 h), lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 h do 23:00 h. Na plaži ne postoji hotelski beach/snack bar.

Napomena:
Hotel je samo za odrasle (starije od 16 god)!

http://hotelsidesu.com/