supernova logo

★★★★
Narodnog fronta 42, Banja Koviljača, Serbia
50
sopstveni
noćenje sa doručkom, polupansion
bazen, restoran, parking, internet, kućni ljubimci dozvoljeni, spa i velnes
terasa, klima uređaj, sef, tv, internet, mini-bar
Hotel Royal Spa

Opis

Hotel Royal Spa je smešten u centru Banje Koviljače, u podnožju planine Gučevo. Hotel raspolaže klimatizovanim sobama i apartmanima sa besplatnim bežičnim internetom. Prostrani park sa bujnim zelenilom nalazi se pored samog hotela.

Royal caffe i Restoran
Royal caffe - mesto za predah i opuštanje uz kafu, sa velikim izborom poslastica. Royal caffe je jedinstven i zbog izuzetnog pogleda koji se pruža na jedan od najlepših banjskih parkova u Srbiji.
Royal restoran - Prijatna i intimna atmosfera "a la cart" restorana, savršeno ukusna jela kombinovana sa vrhunskim vinima, stvaraju nezaboravan užitak.

Igraonica
U hotelu se nalazi igraonica, u kojoj deca do 6 god moraju biti uz pratnju odrasle osobe.
Radno vreme igraonice 08h – 22h doplaćuje se u hotelu.

Usluga
Osnovna usluga u hotelu je PP - polupansion (doručak i večera), ali je moguć boravak i na bazi usluge Noćenje sa doručkom.
Vreme služenja obroka:
Doručak 07:00 – 10:00
Ručak 12:00 – 15:00
Večera 18:00 – 21:00

Wellness
Royal Wellness je idealan za podmlađivanje kože i tela, regeneraciju kože, poboljšanje imuniteta, i povećanje energije. Odlazak u wellness je jedan od načina opuštanja od prebrzog načina života i skupljenog stresa, gde se nude razni oblici relaksacije, detoksikacije organizma, i nega tela.

Kongresni centar
Kongresni centar hotela Royal Spa se sastoji od dve konresne sale: "Drina" (190 mesta) i "Jadar" (60 mesta), uz mogućnost spajanja u jedinstven prostor, kapaciteta 250 mesta.
Sale su opremljene savremenom tehničkom opremom: LCD projektor i platno, flip chart, sound sistem, laptop, mikrofon, DVD player.

Parking
Hotel Royal Spa poseduje sopstveni parking, sa ograničenim brojem mesta. Parking je na otvorenom.
Preko puta hotela nalazi se veliki banjski parking koji je besplatan za sve goste.

Pet Friendly Hotel
U hotelu Royal Spa su dozvoljeni kućni ljubimci težine do 6kg.
Ljubimci mogu boraviti na recepciji hotela, u sobi i u kafeu hotela. Ljubimci ne mogu boraviti u restoranu i na wellness-u, niti se kroz njih kretati.
Boravak kućnog ljubimca u hotelu se doplaćuje.

Sportski turizam
Banja Koviljača i Hotel Royal Spa su idealno mesto za pripreme sportskih ekipa. Odlični uslovi smeštaja, ishrane i relaksacije u hotelu i neposredna blizina sportskih objekata: sportska hala, travnati fudbalski teren, otvoreni kosarkaski, rukometni i teren za mali fudbal (beton), tereni za tenis (šljaka) kao i trim staza u bukovoj šumi pružaju sportistima idealne uslove.

Organizator putovanja poseduje licencu kategorije A - OTP br. 196/2021.