supernova logo

★★★★

Etno kompleks Vrdnička kula

Potes pod kulom bb, 22408 Vrdnik, Srbija
sopstveni
noćenje sa doručkom, polupansion
bazen, parking, internet, kućni ljubimci dozvoljeni
balkon, klima uređaj, tv, internet
Etno kompleks Vrdnička kula

Opis

 

Izolovano od urbanog i ušuškano u dubokoj, netaknutoj prirodi, na samoj granici sa Nacionalnim parkom "Fruška gora" smešten je etno kompleks "Vrdnička kula" na samo par minuta udaljenosti od hotela "Premier Aqua". Čist vazduh, miris lipove i borove šume koje okružuju ovaj kompleks i pogled na predivnu prirodu pružiće gostima mir i opuštanje za sva čula.

 

Etno kompleks je dobio naziv po istorijskoj građevini Vrdničkoj kuli, koja je prema podacima podignuta u periodu kada su Rimljani bili naseljeni na ovom području. Do ovog istorijskog lokaliteta se može doći "stazom zdravlja" za svega 20 minuta lagane šetnje.

 

Kako bi gosti mogli da uživaju u specijalitetima domaće kuhinje tipične za ovo podneblje, u rakiji i u vinu iz obližnjih vinograda, sagrađen je Etno restoran i vinski podrum. Restoran je zajedno sa terasom kapaciteta do 230 mesta, dok je vinski podrum kapaciteta do 130 mesta. Oba postora su izuzetno pogodna za organizovanje korporativnih događaja i prijema, ali i lepih i važnih trenutaka koje želite da podelite sa prijateljima i porodicom. Sa terase se pruža prelep pogled na Vrdnik i Frušku goru koji može da učini da Vaša prva jutranja kafa ili porodični ručak budu nezaboravni.

 

Etno kompleks je povezan sa hotelom Premier Aqua “stazom zdravlja” dugom oko 2 kilometra. Gosti ovom stazom mogu da se prošetaju do hotela, da uživaju u wellness-u ili da izajme bicikli ili štapove za nordijsko hodanje u hotelu.

 

Pored udobnog smeštaja, gurmanskih specijaliteta, bogatog wellness i spa sadržaja, svi ljubitelji sporta mogu uživati na teniskim i multifunkcionalnim terenima koji su izgrađeni po najvišim standardima ili svoju snagu i sposobnost oprobati u Adrenalin parku koji predstavlja pravi izazov za svakog posetica.