supernova logo

★★★★
sopstveni
noćenje sa doručkom, polupansion
bazen, restoran, parking, porodične sobe, fitnes, spa i velnes
klima uređaj, sef, tv, internet, mini-bar
Hotel Pegaz

Opis

Pegaz Holiday Resort je apart hotel sa 4 zvezdice. Organizovan u tri celine, Pegaz Holiday Resort se prostire na preko 10,000 kvadratnih metara u okviru kojih korisnici i gosti mogu koristiti brojne "SlowLiving" sadržaje.

Pegaz Holiday Resort je jednako namenjen svakoj vrsti odmora, opuštanja i obnovi životne energije. Osim Slowellness-a i restorana Adut, Pegaz svojim sadržajima nastoji da upotpuni jedan porodičan odmor, kao i da slowliving konceptom pomogne u obnavljanju energije.

Sadržaji: slowellness; restoran Adut; lobi bar; Dr Gifing centar; zvezdaonica (prostor za decu); konferencijska sala; parking.

SlowLiving koncept wellness i spa centra sa bogatim sadržajem koji uključuje zatvoreni bazen, hidromasažne kade, tuševe doživljaja, slanu sobu sa negativnim jonima, parno kupatilo sa aromama i penom, finsku saunu, infra saunu, amfiteatar saunu, bio saunu, infrasky, relax sobu, fitness centar i posebnu novinu na našem tržištu - slanu saunu, predstavlja obeležje našeg hotela.
Korišćenje Spa centra individualno, u paru ili porodnično ostaviće neizbrisiv trag na Vaše telo i Vaše zdravlje. Masaže stopala, preko celog tela, ili parcijalno do lica nisu samo relaksacija već neophodna potreba svakog posebno savremenog čoveka, a posebni beauty tretmani lica i tela učiniće da izgledate udobno u svojoj koži. Spa oaza ulepšaće Vaš dan, a naše osoblje učiniće da se osećate posebno

U sklopu Pegaz Holiday Resort-a nalaze se dve konferencijske sale, pogodne za održavanje sastanaka, prezentacija, seminara i obuka.

Vaš odmor sa Supernova Travel agencijom može da počne...