supernova logo

★★★★
sopstveni
noćenje sa doručkom
bazen, restoran, parking, internet, fitnes, spa i velnes, animacija
terasa, klima uređaj, tv, internet, mini-bar
Hotel Vrnjačke terme

Opis

U cenru Vrnjačke Banje, u blizini poznatog Japanskog vrta, nalazi se hotel VRNJAČKE TERME 4*, koji u okviru istoimenog kompleksa predstavlja pristojan i udoban smeštaj, na dobroj lokaciji Vrnjačke Banja.

Lobi bar hotela je idealno mesto za opuštanje, poslovne sastanke ili početak novog dana uz jutarnju kafu i novine.

U restoranu hotela “Vrnjačke Terme” pronaći ćete veliki izbor domaćih i inostranih specijaliteta.

Kongresna sala hotela je pogodna za poslovne susrete poput prezentacija, seminara, promocija i sličnih dešavanja. Kapacitet sale 1 je do 40 mesta, kapacitet sale 2 je do 250 mesta. Pored konferencijskog prostora, možete koristiti flip čart, platno, projektor, računar, TV, Internet, ozvučenje…

Za decu je u ponudi igraonica i dodatni kutak za roditelje.

Teretana hotela je na raspolaganju svim gostima, a na raspolaganju su GRATIS usluge fitness instruktora ponedeljkom, sredom i petkom u terminu 13-18h .

Na prakingu hotela je svim gostima dostupan elektro-punjač za punjenje baterija u vozilima na električni pogon.

Kompleks - "Vrnjačke Terme", kao stvoren za sve ljubitelje aktivnosti na vodi. Ceo kompleks se sastoji od 5 zatvorenih bazena sa 2 tobogana i 3 otvorena bazena sa 2 tobogana. Bazeni su sa termalno-mineralnom vodom temperature od 32℃ do 36℃ (za rekreaciju, plivanje, sa masažerima, i 2 tobogana za decu).

U okviru Wellness & SPA sadržaja hotela "Vrnjačke Terme" na raspolaganju su sauna, slana soba, parno kupatilo, tepidarijum, sobe za masažu. Korišćenje Wellness & SPA centra je besplatno za goste koji borave u hotelu.

 


Uslovi i način plaćanja:

Plaćanje se vrši u dinarima. Za aranžmane u inostranstvu gde je cena iskazana u EUR, plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS; Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni.

AVANSNO:
- Gotovinom, čekovima gradjana, uplatom na račun ili platnim karticama. Prilikom rezervacije plaća se 40% vrednosti aranžmana, ostatak najkasnije 20 dana pre početka usluge.

NA RATE:
- Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 3 mesečne rate čekovima građana.
- Uplata avansa od 40% aranžmana ostatak kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master) na 3 rate bez kamate;

PUTEM ADMINISTRATIVNE ZABRANE:
- Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 6 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.