supernova logo

★★★★
sopstveni
bazen, restoran, internet, fitnes, spa i velnes
balkon, klima uređaj, sef, tv, internet, mini-bar
Hotel Terme

Hotel Terme je hotel u okviru Terma Čatež u Sloveniji koji ima najmodernije uređene sobe, standardne se nalaze u prizemlju i nemaju balkon, a superior su na spratu i imaju balkon.
Svaka soba u hotelu Terme ima: kupatilo, fen za kosu, telefon, SAT TV, sef, mini bar, klima uređaj, dok superior sobe dodatno imaju balkon.
Pored hotelskog restorana gostima su na raspolaganju a la carte restoran i aperitiv bar.
Hotel Terme je smešten u mirnom delu Termi Čatež, udaljen 900 m od hotela Toplice 4* i 300 m od hotela Čatež 3*. Preporučujemo ga parovima jer ovde nema dodatnih sadržaja za decu. Nije povezan toplim hodnikom sa preostala dva hotela.
Bazenski kompleks hotela Terme predstavlja prostor rezervisan samo za goste ovog hotela. U svom sastavu ima unutrašnji i spoljašnji bazen, whirpool, finsku i tursku saunu. Gosti hotela Terme mogu da koriste zatvorenu i otvorenu termalnu rivijeru u okviru hotela Toplice.
Centar zdravlja i lepote hotela Terme u ponudi ima veliki izbor wellnes programa, kao i kozmetričkih tretmana nege lica i tela, a pored klasičnih gostima su na raspolaganju opuštajuća, ayurvedska ili tradicionalna kineska masaža. Jedinstven program predstavljaju rimsko-irske kupke koji spaja različite načine uživanja u wellnes programima starih kultura.
Sadržaj: Spoljašnji i unutrašnji bazen, a la carte restoran, bar, restoran, teretanu, wellness& spa .