supernova logo

8000
1500
sopstveni
polupansion
restoran, parking, internet, porodične sobe
sef, tv, internet, mini-bar

Opis

Priuštite sebi odmor u prijatnom ambijentu hotela Forest i rezervišite sobu na bazi polupansiona. Pogledajte cenovnik za naše aranžmane i uživajte u zimovanju na olimpijskoj planini.

LOKACIJA:
Novoizgradjeni i moderno opremljeni hotel Forest nalazi se na na Palama, uz glavnu saobraćajnicu na putu prema Jahorini. Hotel je udaljen 8 km od Jahorine, 3 km od Ski centra “Ravna Planina”, kao i 12 km od Sarajeva.
Okružen je četinarskom šumom, hotel pruža predivan pogled na opštinu Pale i Romaniju. Počeo je sa radom 26.12.2021. godine

RESTORAN:
Restoran hotela "Forest" raspolaže sa kapacitetom 80 mesta, uz posluženje bogate kontinentalne, italijanske i vegetarijanske gastronomske ponude. Pogodan je za organizovanje različitih proslava i manifestacija a oganizuju i muziku uživo. Leti je na raspolaganju i bašta kapaciteta 40 mesta sa predivnom terasom sa koje se pruža pogled na planinu Romaniju, Pale i netaknutu prirodu.

USLUGA:
Polupansion

DODATNE USLUGE UKLJUČENE U CIJENU:
Gostima je na raspolaganju besplatan parking.
Jaka i stabilna Wi-Fi konekcija, bez naplate.

 

KONFERENCIJSKA SALA:
Na raspolaganju je konferencijska sala maksimalnog kapaciteta 60 mesta (u postavci rednog sedenja). Postoji i mogućnost održavanja seminara na otvorenom.

 

ORGANIZACIJA FAKULTATIVNIH IZLETA:
Pored bogate zimske ponude hotel Forest nudi i bogate letnje sadržaje kao što su: organizovanje fakultativnih izleta, Via Ferratu “Sokolov put”, rafting, šetnje kroz šumu, vožnju kvadovima.

 

Organizator putovanja poseduje licencu kategorije A - OTP br. 196/2021.