supernova logo

200
sopstveni
polupansion
restoran, internet, porodične sobe
tv, internet
Pansion Ognjište
Pansion Ognjište

Opis

Šumarska kuća Ognjište na Jahorini pravi je izbor za zimski odmor sa decom. Ako tražite smeštaj za porodično zimovanje, Pansion Ognjište će zadovoljiti sve vaše potrebe. Posebna prednost je njegova lokacija - polazni plato ski staze Poljice. Proverite dostupnost soba i rezervišite svoje mesto što pre!

Objekat Šumarska kuća „Ognjište", se nalazi u neposrednoj blizini polaznog platoa ski staze Poljice na kojoj se nalaze instalacije dečiji poligon, ski lift i gondola.

U sklopu pansiona gostima su na raspolaganju restoran Ognjište sa 68 mesta, kamin sala sa 24 mesta, terasa u staklu 48 mesta, skijašnica i mini sauna.

Ponuda objekta je višenamenska i nije isključivo vezana za zimsku sezonu. Šumarska kuća Ognjište je pogodna za organizovanje seminara i škole u prirodi za decu.

 

PONUDA
• Restoran sa gastro ponudom i domaćim specijalitetima sa ognjišta
• Zimska bašta sa pogledom na ski stazu
• Kamin sala sa gastro ponudom uz tematske večeri
• Sobe, restoran, zimska bašta i kamin sala pokrivene sa Wi-Fi
• TV sala
• Ski garderoba

 

RESTORAN
Restoran Šumarske kuće "Ognjište" sa ambijentom topline vatre sa tradicionalnog ognjišta, raspolaže sa 92 mesta u dve sale, nameštene u planinskom stilu i zimsku baštu sa 48 mesta, i pogledom na ski stazu.
Otvoren od 8:00 - 23:00 časa. Meni ističe tradicionalnu domaću kuhinju spremljenu na ognjištu i ostala jela iz bogate ponude.

Zimska bašta je otvorena od 7:00 do 23:00, u kojoj možete uživati u toplim i hladnim pićima i desertima sa pogledom na ski stazu i zimski ambijent.

 

USLUGA - Polupansion
Doručak, švedski sto sa tradicionalnim domaćim specijalitetima.
Večera, izbor jela po dnevnom meniju.
Postoji mogućnost doplate za ručak - pun pansion.

 

Organizator putovanja poseduje licencu kategorije A - OTP br. 196/2021.