supernova logo

★★★★
200
600
autobusom, sopstveni
polupansion
bazen, restoran, parking, internet, spa i velnes
tv, internet
Hotel Guinness

Opis

Kao jedan od luksuznijih smeštaja u Banskom hotel Guinness je izuzetno tražen i popularan među turistima skijašima. Opremljen bazenom, spa centrom, teretanom, restoranom i velikom konferencijskom salom pravi je izbor za zimovanje. Pogledajte našu ponudu i rezervišite sobu na vreme!

Lokacija:
Hotel MPM Guinness je veoma kvalitetan hotel sa četiri zvezdice na odličnoj lokaciji u Banskom. Udaljen je oko 200 m od gondole i 10 minuta hoda od centra grada. Enterijer hotela je izuzetno prijatan sa jednim od najlepših lobi barova u Banskom. Hotel Guinness vas očarava svojom jedinstvenom atrijumskom arhitekturom i stilom. Hotel nudi svojim gostima ugodnu atmosferu i personalizovanu uslugu.

Sadržaj hotela:
recepcija, lobi, lobi bar, glavni restoran, mehana, igraonica za decu, zatvoreni bazen, fitnes, đakuzi, sauna, parno kupatilo, solarijum, masaža, bilijar, konferencijska sala, parking.

Besplatne usluge:
Wi-Fi, bazen, sauna, parno kupatilo, mesta za parkiranje ograničenoig kapaciteta, skijašnica, igraonica za decu, prevoz do gondole i nazad.

Ishrana:
polupansion (doručak i večera).

GPS coordinates:
Latitude 41.83100744519512,
Longtitude 23.476259223760962