supernova logo

★★★★
900
1200
autobusom, sopstveni
noćenje sa doručkom, polupansion, all inclusive
bazen, restoran, parking, kućni ljubimci dozvoljeni, porodične sobe, fitnes, spa i velnes
kuhinja, tv, internet, mini-bar
Hotel Sv Ivan Rilski

Opis

Ako tražite vrhunski smeštaj u planinskom centru Bansko, izdvajamo hotel Sveti Ivan Rilski sa bazenom, spa sadržajima i velikom dečijom igraonicom. Idealan za porodice, ali i team building i poslovne kongrese, ovaj hotel je pametan izbor za ovu zimsku sezonu. Rezervišite sobu u glavnoj zgradi ili neki od apartmana i studija u aneksu i osigurajte sjajan odmor i opuštanje u Bugarskoj.

 Lokacija:
Hotel Sv Ivan Rilski je veliki i veoma kvalitetan hotel sa četiri zvezdice u Banskom i udaljen je 900 m od gondole, 15 minuta hoda od centra grada.
Moderan hotel opremljen u alpskom stilu, luksuzno opremljene smeštajne jedinice, spa centar na preko 1000m2, panoramska terasa sa pogledom na nacionalni park Pirin, pet friendly hotel, igraonica sa animacijom za decu … mnogo razloga da ove zime odaberete baš ovaj hotel.

Sadržaj hotela:
recepcija, lobi, lobi bar, restoran, taverna, konferencijska sala, prodavnica, skijašnica, spa centar, fitnes, zatvoreni bazen, sauna, parno kupatilo, ledena soba, internet, room servis, doktor, dečija igraonica, parking.

Besplatne usluge:
korišćenje zatvorenog bazena, saune, parnog kupatila, ledene sobe, fitnes centra, prevoz do gondole.

Ishrana:
Noćenje sa doručkom / Polupansion (doručak i večera).

Parking: Pored otvorenog parkinga, na raspolaganju je i zatvorena garaža (uz doplatu).