supernova logo

10
sopstveni
najam
restoran, parking, internet
kuhinja, tv, internet

Opis

Ako tražite komforan smeštaj sa wellness sadržajima u slovenačkoj ski regiji, apartmani Alpska Perla nadomak grada Cerkno su odličan izbor. Rezervišite zimovanje u udobnom planinskom domu i izaberite apartman već danas. 

Apartmani - Dom Alpska perla

Na vrhu skijaškog centra, na 1291 m nadmorske visine nalazi se apartmanska kuča Alpska perla, koji će vas iznenaditi celovitom ponudom – stilom, kulinarskom ponudom, okruženjem i neverovatnim pogledom. Od grada Cerkno i hotela-termi je udaljen oko 10km.

Idiličan alpski objekt, u sklopu kojeg se nalazi moderan samoposlužni restoran, apartmani, sauna, bajkoviti dečiji kutak i terasa.

Svi ljubitelje prirode i planinarenja, i sve one koji žele pobeći gradskoj vrevi, pozivani su u skijaški centar Cerkno. U ponudi su 6 moderno opremljenih apartmana. Možete uživati u netaknutoj prirodi, şkijati, tokom leta planinariti ...

Cerkno i okolina nude bogat izbor aktivnosti, kako leti tako i zimi. Kako je tokom zime Cerkno najveća atrakcija skijanje na najmodernijem skijaškom centru u Sloveniji, tako je i izbor letnih aktivnosti još bogatiji.

Biciklistima se nudi besplatano korišćenje modernih bicikala i savetovanje pri izboru rute, planinare će oduševiti pogled na okolne planine, a za one koji su skloni avanturizmu na raspolaganju su fitnes u prirodi, paragliding, penjanje, paintball, jahanje, lov i ribolov.

 

Organizator putovanja poseduje licencu kategorije A - OTP br. 196/2021.