supernova logo

★★★
Sedejev Trg 8, 5282 Cerkno, Slovenija
9500
50
sopstveni
polupansion
bazen, restoran, internet, kućni ljubimci dozvoljeni, porodične sobe, fitnes, spa i velnes, animacija
terasa, klima uređaj, tv, internet
Hotel Cerkno
Hotel Cerkno

Opis

Hotel Cerkno u istoimenom slovenačkom planinskom centru je odličan izbor za porodice sa decom, ali i za sve goste koji vole zimske sportove i odmor u prijatnom ambijentu. 

Istupite korak iz nemirne svakodnevnice i prepustite se čarobnom ugođaju u prijatnom okruženju usred cerkljanskih brežuljaka i proplanaka. Samo jedno skretanje od glavnih saobraćajnica naći ćete sve što trebate za duži ili kraći odmor u svako godišnje doba.

Cerkljansko je sa svojim istorijskim i geografskim odlikama izvrstan izbor za savršen odmor. Udaljeni od gradske vreve, ali još uvijek dovoljno blizu da vožnja automobilom iz Ljubljane traje tek dobar sat vremena. Savremeno preuređen hotel leti nudi mnogobrojne mogućnosti za izlete, šetnje i rekreaciju, a zimi »na svoje« dođu ljubitelji dobrog skijanja.

U Hotelu Cerkno Vas očekuju sa obnovljenim, savremeno opremljenim sobama koje gostu pričinjavaju prijatnu udobnost. U okolini hotela su uređene i markirane staze za šetnju, dužine od jednog do četiri sata hoda, neke su primjerene i za vožnju brdskim biciklima.

Položaj: U centru grada Cerkno, 10 km udaljen od Skijaškog centra Cerkno, povezan sa ski busom.

Hotelska ponuda: restoran, bar, trgovina, parkiralište, praonica, zatvoreni bazen (25 x 13 m) sa termalnom vodom (30°C), više različitih sauna (biljna, finska i IR), fitnes, kozmetički i frizerski te salon za masažu, dve dvorane za seminare, manja sportska dvorana.

Usluga: samoposlužni doručak (švedski sto), klasično posluživanje večere (izbor tri menija sa naglaskom na domaću hranu) samoposlužni izbor supa, salata, deserta, mogučnost dietalne i vegetarijanske ishrane

Ponuda za decu: dečji kutak u hotelu, deo bazena za decu, animacija

Dodatna ponuda: tri igrališta za tenis na otvorenom, igralište za odbojku, košarku i badminton, uređene staze za hodanje i biciklizam, nordijsko hodanje... Neogranične mogućnosti za lov, ribolov, planinarenje, branje gljiva,

Skijalište Cerkno: Najmodernije tehnički uređeno porodično skijalište u Sloveniji (dve 6-sedežnice, dve 4- sedežnice, dve 2-sedežnice, dve vučnice), 70 ha uređenih skijaških terena, 18 km skijaških staza, mogućnost 100% zasnježenja veštačkim snijegom, 5 km staza za trčanje, snowboard, snežni park za skijaše slobodnog stila i snowboarda, staza za sankanje, dječji vrtić sa bogatim programomi pokretnom trakom, škola skijanja, organizacija skijaških takmičenja, najam skijaške opreme i servis, samouslužni moderan restoran u kojem se nalazi 6 luksuznih apartmana.

Udaljenost: Beograd - Ljubljana - Cerkno (samo 6,5 sati) oko 600 km

 

Organizator putovanja poseduje licencu kategorije A - OTP br. 196/2021.