supernova logo

★★★★
Borovška Cesta 93, 4280 Kranjska Gora, Slovenija
100
sopstveni
noćenje sa doručkom, polupansion
bazen, restoran, internet, spa i velnes
balkon, tv, internet, mini-bar
Hotel Ramada Hotel & Suite
Hotel Ramada Hotel & Suite

Opis

Ramada hotel and Suite je visoko kategorizovan smeštaj u Kranjskoj Gori sa bazenom i spa & wellness centrom. Ako tražite odmor i opuštanje i udobno mesto za svoje zimovanje, rezervišite sobu u ovom hotelu.

Nekada poznat pod nazivom Prisank, Ramada hotel&suit je arhitektonska posebnost Kranjske Gore. Prijatne i dobro opremljene sobe sa pogledom na planine i uređena okolina pogodni su pre svega za goste koji na odmoru očekuju vrhunsku udobnost.

Nalazi se 100 m od skijališta u Kranjskoj Gori, iza hotela Ramada, u srcu svih gradskih aktivnosti jer se nalazi uz glavnu gradsku promenadu.

Ramada Hotel & Suites Kranjska Gora nudi velnes usluge u okviru zajedničke ponude lanca Hit Alpinea Kranjska Gora. Zbog blizine svih objekata, iz jednog u drugi objekat prelazi se brzo i jednostavno. Hoteli Ramada Resort i Kompas nalaze se u neposrednoj blizini.

 

Hotelska ponuda:

Restoran, bar, pizzeria, Cocktail Club Manhattan, kavana London, pub Legende, prostor za skije, parkiralište.

 

Ishrana:

polupansion - doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela). Mogućnost doplate za pun pansion.


Uslovi i način plaćanja:

Plaćanje se vrši u dinarima. Za aranžmane u inostranstvu gde je cena iskazana u EUR, plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS; Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni.

AVANSNO:
- Gotovinom, čekovima gradjana, uplatom na račun ili platnim karticama. Prilikom rezervacije plaća se 40% vrednosti aranžmana, ostatak najkasnije 20 dana pre početka usluge.

NA RATE:
- Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 3 mesečne rate čekovima građana.
- Uplata avansa od 40% aranžmana ostatak kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master) na 3 rate bez kamate;

PUTEM ADMINISTRATIVNE ZABRANE:
- Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 6 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.

Organizator putovanja poseduje licencu kategorije A - OTP br. 196/2021.