supernova logo

★★
800
sopstveni
noćenje sa doručkom, polupansion
parking, internet
Hotel Maljen

Opis

Zimovanje na Maljenu u turističkom centru Divčibare je savršen izbor za sve ljubitelje snega, a naročito za porodice sa decom. Pripremili smoo odličnu ponudu za hotel Maljen Divčibare. Pogledajte cenovnik za smeštaj i boravak u hotelu za bazenom i rezervišite sobu već danas!

Hotel MALJEN, sa dugom tradicijom, potpuno renovirano, elegantno i moderno zdanje, raspolaže sa 140 ležajeva rasporedjenih u 60 soba. U samom centru Divčibara, ušuškan u borovu šumu.

poseduje salu za ručavanje za 200 osoba, poslastičarnicu za 60 osoba, mini kafe bar, bilijar salu i TV salu.

U okviru hotela Maljena je moguće organizovati seminare do 120 učesnika. Konferencijska sala je pogodna za održavenje seminara, prezentacija, stručnih usavršavanja i koktela do 120 mesta. Poseduje neophodnu konferencijsku opremu: projektor, platno za projekcije i flip čart. U Hotelu MALJEN postoji mogućnost korišćenja više manjih celina za potrebe seminara i radionica.

Gosti Hotel-a MALJEN mogu besplatno koristiti zatvoren bazen i igraonicu za decu u hotelu Divčibare.

U zimskom periodu ljubitelji skijanja ili snowboarding-a svoje veštine mogu pokazati na dve ski staze dužine 600 i 800 metara, početnicima su na raspolaganju dve staze od 300m i škole zimskih spotova, a najmlađi mogu svoje prve zimske čarolije doživeti na mnogobrojnim padinama za sankanje.

Gostima Hotela MALJEN su na raspolaganju 2 teniska terena sa betonskom podlogom, 4 košarkaška igrališta, 3 odbojkaška terena, jedan rukometni teren i teren za mali fudbal na udaljenosti od 400 metara od objekta.

Divčibare možete upoznati pesačenjem po blagim planinskim stazama ili uživati u jahanju u neposrednoj blizini hotela. Sadržaji Hotela Divčibare, udaljenog 400 metara, su na raspolaganju gostima Hotela Maljen.

Organizator putovanja poseduje licencu kategorije A - OTP br. 196/2021.