supernova logo

★★★★
Kopaonik Sunčani vrhovi bb, 36354
200
autobusom, sopstveni
najam
bazen, restoran, internet, spa i velnes
tv, internet, mini-bar
Hotel Angella
Kopaonik

Opis

Hotel Angella Kopaonik je odličan izbor za porodičan odmor i zimovanje sa decom. U neposrednoj blizini ski staza, hotel Anđela Kopaonik ima 4 zvezdice, vrhunski restoran i spa centar. Rezervišite na vreme apartman ili sobu!

Opis:

Lokacija: (GPS - 43.286427, 20.809357

u srcu Turističkog centra Kopaonik, a u neposrednoj blizini ski staza.

Deo kompleksa Konaci Sunčani vrhovi, tj Konaci Ras i Zvečan su kompletno renovirani i pretvoreni u hotel Angella, čime je ovaj kompleks upotpunio svoju ponudu modernim hotelom sa 130 soba i apartmana, kategorisanim sa 4 zvezdice.

Ovaj porodični hotel je direktnom vezom sa Kongresnim centrom zaokružio svoju multifunkcionalnost, pa pored gostiju koji su na odmoru, u periodima kongresnih aktivnosti, u njemu odsedaju učesici brojnih skupova na Kopaoniku.

Dodatni sadržaj: recepcija, besplatan wireless internet, restoran Dancing, lobby & aperitiv bar, menjačnica, prodavnica, novinarnica, skijašnica, otvoreni javni parking, kongresni centar, spa centar.

Restorani:

Restoran Angella istoimenog hotela funkcioniše kao pansionski restoran u kome se jela služe po principu švedskog stola kao i klasičnog servisa kada je takva usluga ugovorena.

Izgradnjim nove moderne i prostrane recepcije, otvoren je i prelepi Angella lobbi bar, čime je zaokružena usluga koja je pre svega namenjena porodicama sa decom.

Wellness:

Hotel Angella Kopaonik u svojoj ponudi ima i mali ali veoma moderan Wellnes centar. Na raspolaganju su: Jacuzzi, hammam, finska sauna, infra sauna, kneipp, salon za masažu, gym, spa cafe.

Sport:

· Fitness centar sa najmodernijim spravama za vežbanje.

 

Organizator putovanja poseduje licencu kategorije A - OTP br. 196/2021.