supernova logo

★★★★
10
autobusom, sopstveni
najam
restoran, internet, porodične sobe, spa i velnes
kuhinja, tv, internet
Nebeske Stolice
Kopaonik

Opis

Otkrijte zašto su Nebeske stolice 1 jedan od najtraženijih smeštaja na Kopaoniku. Pogledajte cenovnik i detaljan opis apartmana i rezervišite svoj boravak što pre!

Objekat Nebeska Stolica 1, od svog otvaranja predstavlja jedan od najtraženijih objekata na Kopaoniku. Gostoljubivost domaćina, pozicija objekta i prijatan ambijent kako studija / apartmana tako i restorana "L`amii učiniće vaš odmor nezaboravnim. Pomenućemo i jednu od najsučajnijih terasa na Kopaoniku i sigurno najbolje mesto da se opustite uživajući u pogledu na vaše dete, koje prve skijaške korake odskijava na Mašincu.

Nebeska Stolica 1 se nalazi na samoj ski stazi Mašinac,broj staze 22, u neposrednoj blizini hotela Grand. Hotel je tipa ski-in ski-out i predstavlja odličan izbor za porodice sa decom.

Karakteristike: objekat ima 33 apartmana različite strukture za boravak 2–6 osoba. Enterijer apartmana Nebeska Stolica 1 je urađen u hrastovom masivu sa brižljivo dizajniranim detaljima.

Sadržaj apartmana: CATV, telefon, krevetac (na upit), kupatilo (tuš), fen, kompletno opremljena kuhinja (mini frižider, ugradna ploča sa dve ringle i kvalitetan pribor za individualno pripremanje i serviranje obroka).

Dodatni sadržaji: recepcija, besplatni wirreless internet, skijašnica, ski rental. OD zimske sezone 2021/22 u hotelu će raditi i mini SPA centar sa 2 saune i jednom velikom jakuzi kadom. NAPOMENA: Korišćenje SPA Centra uz doplatu na licu mesta po važečem cenovniku hotelijera.

Restoran: U okviru objekta se nalazi restoran "L`ami" sa prostranom terasom i tri odvojene ambijentalne celine sa kaminom. Pored usluge pansiona, restoran nudi i A’la carte ponudu. Restoran je povezan toplom vezom sa smeštajnim kapacitetima, a skijaši ga mogu posetiti i u ski opremi.

Usluga: najam + polupansion

NAPOMENA: Za prevoz vaših stvari, od parkinga do izabranog objekta, brine služba hotela.

Lokacija: Aparthotel Nebeska Stolica 1 - 43.282829, 20.812653

 

Organizator putovanja poseduje licencu kategorije A - OTP br. 196/2021.