supernova logo

★★★★
800
avionom
all inclusive

Opis

Lokacija: Hotel Almazino se nalazi na pešačkoj udaljenosti od prelepe plaže (800 m), u drugom redu od mora (iza hotela Jaz Oriental Resort). Čini ga niz atrkativnih niskih zgrada na tri sprata okruženih negovanim zelenilom. Aerodrom Marsa Matruh je udaljen 37 km.

Hotelski sadržaj: U ponudi hotela Almazino nalaze se glavni restoran “Olla“ i 3 hotelska bara: Roof Bar - Sky lounge, bar pored bazena i bar na plaži. Gosti hotela Almazino mogu koristiti usluge svih 5 a la carte restorana Jaz hotela u zalivu Almaza (mediteranski, azijski, libanski, italijanski i restoran morskih specijaliteta). Od dodatnih sadržaja u ponudi je servis za pranje i peglanje, usluge lekara na poziv, usluge prevoza shuttle busa od hotela do plaže - na upit i od hotela Jaz Oriental Resort do plaže.

Sport i zabava: Gostima hotela Almazino na raspolaganju su manji spoljašnji bazen i dečiji bazen. Od sportskih aktivnosti na raspolaganju su stoni tenis, boćanje, teren za odbojku na plaži, teren za basket i fudbal. Ljubiteljima spa sadržaja na raspolaganju je usluga masaže uz doplatu. Najmlađim gostima namenjen je mini klub sa igralištem. Gosti koriste ležaljke, suncobrane i peškire bez doplate.
Gosti koriste ležaljke, suncobrane i peškire bez doplate.