supernova logo

★★★★★
Baron Building, Sahl Hasheesh, Hurgada, Egipat
50
avionom
all inclusive
bazen, restoran, privatna plaža, fitnes, aqua park, animacija
balkon, klima uređaj, sef, tv, mini-bar

Opis

Lokacija:
Hotel Baron Palace Resort je idealno lociran u srcu zaliva Sahl Hašiš, 17 km južno od aerodroma i 20 km od centra Hurgade. Nalazi se na privatnoj peščanoj plaži dugoj oko 600 m. Postoji ponton preko koga se dolazi do duboke vode i koralnog grebena, a u većem delu more je plitko i preporučuje se posebna obuća za vodu. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni.

Hotelska ponuda:
recepcija, glavni restoran, a la carte restorani, nekoliko barova, nekoliko bazena za odrasle, bazen za decu sa toboganima, mini klub, junior klub, igralište za decu, spa centar uz doplatu (tursko kupatilo, sauna, parko kupatilo, đakuzi, masaže, kozmetički salon), besplatan WI – FI internet u zajedničkim prostorijama, tereni za tenis (uz doplatu), odbojka na pesku, stoni tenis (uz doplatu), bilijar (uz doplatu), pikado (uz doplatu), sportovi na vodi (uz doplatu).

Sobe:
klima uređaj, SAT TV, telefon, sef, mini bar, besplatan Wi-Fi internet, kupatilo, fen, balkon ili terasa.

Usluga:
premium all inclusive – “sve uključeno”- doručak, ručak, večera, užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim pravilima (samoposluživanje, izbor više jela).

Hotelska ponuda

Nalazi se u oblasti Sahl Hasheesh, oko 17km južno od aerodroma i oko 20km od centra Hurgade. Resort je otvoren 2014. godine i zauzima površinu od 100.000m2 od kojih je 60.500m2 lepo uređena bašta sa palmama, a nekoliko bazena zauzima površinu od 5.000m2. Uređen je po najvišim svetskim standardima, najbolji je u ovom hotelskom lancu i jedan od najluksuznijih hotela u Egiptu. Hotel je koncipiran tako da su u jednom delu sadržane aktivnosti za decu i animacije, a u drugom delu hotela je koncept bez animacija tako da se ovaj hotel može preporučiti i porodicama sa decom, ali i parovima koji žele da uživaju u tišini. Hotel ima lepo uređenu peščanu plažu dugačku 600m. Na plaži je jedan manji deo sa koralnim grebenom, koji privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je kupališna zona sa plitkom vodom.