supernova logo

★★★★★
600
200
avionom
all inclusive
bazen, restoran, internet, fitnes, spa i velnes
terasa, balkon, klima uređaj, sef, tv, mini-bar

Opis

Lokacija:
Hotel je pozicioniran u popularnom delu pod nazivom „Soho Square“, poznatom po šopingu, brojnim restoranima, barovima i sadržajima namenjenim zabavi. Nalazi se u turističkoj regiji Shark Bay, a od aerodroma je udaljen samo 6 km. Prostire se na površini od čak 116.000 m2.

Plaža:
Udaljena je oko 10 minuta hoda od hotela, a hotel ima privatni deo na plaži. Napravljeni su pontoni koji omogućavaju lak prelaz preko korala. Obezbeđen je i šatl bus koji besplatno prevozi goste do plaže na svakih pola sata.

Hotelski sadržaji:
Gosti mogu da koriste 7 bazena od kojih je jedan unutrašnji a jedan namenjen za igranje odbojke, bazen za decu, lobi bar, nekoliko barova kod bazena, bar na plaži, snek bar na plaži, bar na krovu sa neverovatnim pogledom, glavni restoran, fitnes centar, spa centar, mini-klub za decu, nekoliko tenskih terena, stoni tenis, bilijar. Wi-Fi je dostupan uz doplatu. Gosti se šatl busom hotela, dva puta dnevno (usluga je besplatna) mogu prevesti i do popularne regije Naama Bay.

Sobe:
Sobe su namenjene za smeštaj dve do tri odrasle osobe ili dvoje odraslih i dvoje dece – francuski krevet ili dva odvojena kreveta, treći ležaj je pomoćni ili sofa na razvlačenje. Sve sobe imaju: centralnu klimatizaciju, kupatilo sa tuš-kabinom ili kadom, fen za kosu, mini-bar (uz doplatu), SAT TV, sef, Wi-Fi (uz doplatu), terasu ili balkon. Sobe tipa deluxe sobe moderno su opremljene i veličine od 25m2.

Usluga:
All inclusive, obroci se služe po principu švedskog stola (samoposluženje).

Kontakt:
www.savoygroup-sharm.com/sierra

Napomena:
Hotel je deo Savoy grupacije poznate po odličnoj usluzi. Mnoštvo sadržaja i odlična lokacija izdvaja hotel, a naročito se preporučuje porodicama sa decom.