supernova logo

★★★
280
autobusom, sopstveni
najam
bazen, internet
terasa, balkon, klima uređaj, tv, internet
Hotel Olympic Kosma

Opis

Hotel Olympic Kosma (39.997221N, 23.580923E) se nalazi u mirnom delu Haniotija, udaljen svega 280m od peščane plaže i popularnih plažnih barova. Sa recepcijom koja radi 24h spada u hotel srednje veličine kojeg krasi centralno dvorište sa bazenom okruženim ležaljkama i kafe-barom. Korišćenje bazena i bazenskog mobilijara je besplatno za sve goste hotela. Najmanja dubina bazena iznosi 0,8m a najveća 1,8m. Sobe se prostiru na ukupno četiri sprata a spratnost soba iz naše ponude mogu je od prizemlja do trećeg sprata. Pogled može biti ka bazenu ili bašti. Kvadratura soba se kreće od 17kvm za dvokrevetne do 24kvm za trokrevetne a sve su opremljene klima uređajem, malim, hotelskog tipa, frižiderom, LCD TV-om, fenom i balkonom. Wi-Fi je besplatan i dostupan je u celom objektu. Na recepciji postoji mogućnost iznajmljivanja sefa uz doplatu na licu mesta a visinu naknade formira hotel u skladu sa željenim brojem dana iznajmljivanja. Hotel poseduje i lift čija je specifičnost da staje u prizemlju i na poslednjem, četvrtom spratu.
Ishrana je polu pansionska, što podrazumeva doručak i večeru. Oba obroka se služe po principu švedskog stola (buffet). *Doručak je izbor mesnih prerađevina, narezanih sireva, hlebnih proizvoda, jaja, salata, namaza na mlečnoj osnovi, marmelada, slatkiša ili svežeg voća ili kompota i drugo, a od napitaka na raspolaganju su voda, mleko i sok. Večera nudi izbor od najmanje tri topla jela od kojih su dva na bazi mesa, salata, slanih namaza, hlebnih proizvoda, slatkiša ili svežeg voća ili kompota i drugo, a od napitaka na raspolaganju je voda.
Prijavljivanje u hotel tj. Check-in je nakon 15h prvoga dana a odjavljivanje iz hotela tj. Check-out je do 11h poslednjeg dana odmora.
Hotel je pravi izbor za parove i porodice sa manjim brojem članova kao i za svakoga ko želi prijatan odmor, sa ljubaznim domaćinima i osobljem uvek spemnim da vam se nađu pri ruci.
Peškiri – DA ,Klima uređaj – DA (uključen u cenu), Wi-Fi – DA, Parking – NE
Struktura: 1/2 SOBA = francuski krevet sa dva spojena dušeka, 1/2 SOBA = 2 singl kreveta ( hotel će ovakav tip sobe dodeliti prilikom prijavljivanja u hotel i to samo ukoliko je u mogućnosti), 1/3 SOBA = francuski krevet + singl krevet


Uslovi i način plaćanja:

Plaćanje se vrši u dinarima. Za aranžmane u inostranstvu gde je cena iskazana u EUR, plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS; Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni.

AVANSNO:
- Gotovinom, čekovima gradjana, uplatom na račun ili platnim karticama. Prilikom rezervacije plaća se 40% vrednosti aranžmana, ostatak najkasnije 20 dana pre početka usluge.

NA RATE:
- Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 3 mesečne rate čekovima građana.
- Uplata avansa od 40% aranžmana ostatak kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master) na 3 rate bez kamate;

PUTEM ADMINISTRATIVNE ZABRANE:
- Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 6 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.