supernova logo

apartmani
Adresa: Ellispontou 20 (neposredna blizina), 63077, Kalithea
autobusom, sopstveni
najam
Vila Fani

Opis

Adresa: Ellispontou 20 (neposredna blizina), 63077, Kalithea
40.070619N, 23.446667E

Vila Fani se nalazi u mirnom rezidencijalnom delu mesta. Iako izolovana od vreve Kalitee, centar mesta se nalazi na svega 500m udaljenosti, a poznati park sa crkvom Sverog Nikole odakle vodi put na plažu je udaljen svega 600m. Ukoliko želite kolima da idete do plaže biće vam potrebno svega tri do četiri minuta.
Vila nudi smeštaj u dvokrevetnim i trokrevetnim studijima koji su opremljeni čajnom kuhinjom (rešo sa dve grejne ploče) sa frižiderom, kupatilom sa tuš kadom, klima uređajem i LCD TV-om. Studiji se nalaze na prvom i drugom spratu. Jedan deo jedinica ima pogled na mirnu ulicu ispred vile dok ostale gledaju na zadnje dvorište. Vilu Fani krasi divno uređeno dvorište u kome se nalaze i garniture za sedenje i druženje. Prijatni vlasnici dodatno upotpunjuju relaksirajuću atmosferu objekta.
Iako ne poseduje privatni parking, odmah do vile se nalazi travnato proširenje gde je najčešće moguće parkirati automobil dok i neposredno okruženje nije opterećeno saobraćajem i prekomernom potrebom meštana za parking.
Vila je pravi izbor za sve koji žele da uživaju u čarima Kalitee a ujedno da borave na mirnoj lokaciji.

Peškiri – DA
Klima uređaj – DA (uključen u cenu)
Wi-Fi – DA
Parking – NE

Struktura:
a) 1/2 STD = francuski krevet
b) 1/2 STD = 2 singl kreveta
c) 1/3 STD = francuski + singl krevet

Maksimum osoba u smeštajnoj jedinici:
a) 1/2 STD = 2adl + dete do 7 godina
b) 1/3 STD = 3adl + dete do 7 godina

 


Uslovi i način plaćanja:

Plaćanje se vrši u dinarima. Za aranžmane u inostranstvu gde je cena iskazana u EUR, plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS; Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni.

AVANSNO:
- Gotovinom, čekovima gradjana, uplatom na račun ili platnim karticama. Prilikom rezervacije plaća se 40% vrednosti aranžmana, ostatak najkasnije 20 dana pre početka usluge.

NA RATE:
- Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 3 mesečne rate čekovima građana.
- Uplata avansa od 40% aranžmana ostatak kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master) na 3 rate bez kamate;

PUTEM ADMINISTRATIVNE ZABRANE:
- Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 6 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.