supernova logo

★★★★★
50
sopstveni
noćenje sa doručkom, polupansion
bazen, restoran, internet, privatna plaža
terasa, balkon, klima uređaj, tv, internet
Hotel Pomegranate Wellness Spa

Opis

Lokacija
Na severnom delu zapadne obale Kasandre, smešten je Luksuzni hotel Pomegranate Wellness & Spa. Udaljen je 1 km od centra Nea Potidee, na samo 5km od Nea Mudanje i 55 km od međunarodnog aerodroma u Solunu. Nalazi se u mirnom okruženju i svojim luksuznim ambijentom i savršenom uslugom može ugoditi potrebama i najzahtevnijih gostiju.
Plaža
Sa svojom peščano-šljunkovitom plažom, besplatnim ležaljkama i suncobranima kako na plaži tako i pored bazena, Pomegranate Wellness & Spa Hotel pruža pravi odmor iz snova. Gosti mogu koristiti peškire za plažu i bazen uz depozit.
Sadržaj
Hotel nudi raznolike sadržaje, uključujući glavni restoran Zeus, a la carte riblji restoran "Poseidon Taverna", rafinirani "Hermes Gourmet" restoran sa grčkom kuhinjom, kao i mnoge druge pogodnosti poput recepcije, menjačnice, bankomata, rent-a-car usluga i minimarketa. Tu su i aktivnosti poput teniskih terena, odbojke na plaži, jutarnjeg istezanja i joge, aquaerobika, stonog tenisa, teretane, vodenih sportova, spa centra sa turskim kupatilom, saunama, jacuzzijem i mnogim drugim opcijama za relaksaciju i zabavu.
Smeštaj
Hotel raspolaže sa 172 smeštajne jedinice.
Sve sobe sadrže balkon ili terasu sa pogledom na baštu ili delimični pogled more, kupatilo, fen za kosu, bademantil, papuče, sto, aparat za kafu/čaj, minibar (uz doplatu), elektronsku vagu, LCD TV 32“, dvd/cd, elektronski sef.
Sobe u hotelu Pomegranate Wellness & Spa su elegantno dizajnirane i opremljene svim potrebnim sadržajima za udoban boravak.

Usluga u hotelu je polupansion, sa obrocima koji se služe po principu švedskog stola, pružajući gostima raznovrsnu i ukusnu hranu tokom boravka.