supernova logo

★★★★★
50
avionom, autobusom, sopstveni
polupansion
bazen, restoran, parking, internet, porodične sobe, fitnes, spa i velnes
terasa, balkon, klima uređaj, tv, mini-bar
Hotel Sani Dunes

Opis

Sani Dunes je hotel namenjen svima koji, i kada su na plaži, vole da uživaju u luksuzu i životu „na visokoj nozi“. Šik destinacija u kojoj sofisticirani ambijent, izuzetna kuhinja i ekskluzivna sredina obećavaju najtopliju dobrodošlicu. Ovde se savremeni stil savršeno kombinuje sa uzvišenim dodirom mediteranske elegancije. U enterijeru preovlađuju ručno izrađeni nameštaj, prekrasne tkanine i prirodno drvo, dok ekskluzivni spa centar, privatna plaža i neobični bazeni dovode vaš užitak do savršenstva.

Svetlucavo azurno more, beli pesak i drevni maslinjaci koji krase okolna brda - mirisnu idilu koju srećete samo u snovima, pronaći ćete u Sani Dunesu. Luksuzni i prijatni bungalovi sa zadivljujućim pogledom pružaju privatnost, dok širok izbor gurmanskih specijaliteta osigurava užitak svim čulima. U hotelu Sani Dunes očekuje nezaboravno iskustvo parove i porodice sa decom starijom od 12 godina.

Intimni ambijent ovog luksuznog hotela sa prekrasnim pogledom na planinu Olimp i Egej, nudi vam sjajan niz usluga i zabavnih aktivnosti, kako na vodi, tako i izvan nje, kako bi zadovoljili sve uzraste.

Ishrana je na bazi polupansiona: doručak - služi se u hotelu, i večera - set meni u okviru programa Dine around experience (više restorana u okviru Sani resorta).

GPS KOORDINATE: 40.097287, 23.310011