supernova logo

★★★★★

Ammoa Luxury Hotel & Spa Resort

50
sopstveni
noćenje sa doručkom, polupansion
bazen, restoran, parking, internet, privatna plaža, porodične sobe, fitnes, spa i velnes
balkon, klima uređaj, sef, tv, internet
Ammoa Luxury Hotel & Spa Resort

Opis

 

Ammoa Luxury Hotel & Spa Resort se nalazi na Halkidikiju, na poluostrvu Sitonija u blizini mesta Nikiti. Aerodrom Solun, je udaljen oko 100 km. Ovaj luksuzni kompleks je smešten na samoj peščanoj plaži Agios Ioannis. Hotel je kategorije sa 5 zvezdica pruža idealno uživanje u plitkoj i kristalnoj vodi obale, luksuznom smeštaju i jednom od najvećih Spa&Fitnes centara na poluostrvu.

 

Osim luksuznih soba, hotel nudi jedinstveno kulinarsko iskustvo: 3 restorana i bara, sa mediteranskom kuhinjom. Ljubiteljima sportskih aktivnosti na raspolaganju su: 3 teniska terena, gimnastički prostor, teren za mali fudbal, različite vodene sportove itd.

 

Ležaljke i suncobrani pored bazena i na plaži su besplatne za goste hotela.

 

Sadržaj hotela: Recepcija, 3 restorana, 2 bara, Wi-Fi u lobiju i ostalim javnim delovima hotela je besplatan, 2 spoljašnja bazena, spoljašnji bazen za decu, SPA centar, teretana, besplatan parking, medical centar (doktor), menjačnica, bankomat, lift, 24-časovna recepcija i konsijerž, poslovni centar, iznajmljivanje automobila, motocikala i bicikala (uz doplatu), prodavnice, kozmetički salon i frizerski salon (uz doplatu), usluge čuvanja dece na zahtev (uz doplatu), usluga animacije i igraonica za decu (uz doplatu).

 

Usluga: Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom ili polupansion. Doručak i večera su na bazi švedskog stola, samoposluživanje.