supernova logo

apartmani
50
300
autobusom, sopstveni
najam
internet
balkon, klima uređaj, kuhinja, tv, internet
Vila Katarina

Opis

Vila Katarina se nalazi u mirnom delu Leptokarije na samo 10 m od plaže i na oko 200 m od centra letovališta.

Sastoji se od dvokrevetnih, trokrevetnih studija i četvorokrevetnih apartmana koji se nalaze u prizemlju, na prvom i drugom spratu vile. Svi studiji u vili Katarina sadrže kuhinju (rešo sa jednim ili dva grejna polja, manji frižider i osnovni potrebni pribor), deo za spavanje sa dva, tri ili četiri kreveta, kupatilo. Opremljeni su klima-uređajem (korišćenje nije uračunato u cenu, doplata na licu mesta 5€ po danu) i TV-om. Veličina studija je cca 20-25m².

U okviru vile, sa njene zadnje strane se nalazi lepo uređeni dvorišni prostor sa roštiljem i baštenskim nameštajem, koji gosti mogu nesmetano da koriste. Vila Katarina nema sopstveni parking.

Objekat je pokriven Wi-Fi signalom, ali zbog specifičnih tehničko-tehnoloških uslova, nije moguće da se garantuje konstantnu dostupnost signala i njegova jačinu, niti da će Wi-Fi internet da bude funkcionalan u samom apt/studiju.

U dole navedene cene nije uračunata grčka boravišna taksa. U trenutku objavljivanja cenovnika, ona iznosi 1.5€ po smeštajnoj jedinici i danu, i plaća se na licu mesta vlasniku objekta.