supernova logo

★★★★
250
700
avionom
polupansion, all inclusive
bazen, restoran, internet, fitnes
balkon, klima uređaj, sef, tv
Hotel Theartemis Palace

 

Opis

Lokacija:
Hotel Thertemis Palace se nalazi u mirnoj ulici u Retimnu, na 250 m kako od velike peščane gradske plaže, tako i od brojnih restorana, kafića i prodavnica.Sastoji se od dve zgrade, a javni delovi hotela u glavnoj zgradi: recepcija, a la kart restoran, lobi i lobi bar potpuno su renovirani 2019. godine, sada izuzetnog modernog dizajna, dočekaće svoje goste u novoj sezoni 2020. Od centra grada i starog utvrđenja udaljen je 700 m, a od aerodroma u Heraklionu 75 km.

 

Hotelski sadržaj:
U sklopu hotela Thertemis Palace gostima je na raspolaganju glavni restoran gde se služe doručak i večera, a la cart restoran, snack bar, bar na bazenu, animacioni program u vidu muzičkih večeri, internet kutak (uz doplatu), mini market, suvenirnica.

 

Sport i zabava:
Od dodatnih sadržaja gostima su na raspolaganju 2 bazena, oba sa delom za decu, fitnes centar sa teretanom, saunom (uz doplatu) i unutrašnjim bazenom. Ležaljke i suncobrani su besplatni pored bazena. Peškiri za plažu se mogu koristiti uz depozit. Suncobrani i ležaljke na plaži, kao i sportovi na vodi, mogu se koristiti uz doplatu na licu mesta.

 

Ishrana:
polupansion - doručak i večera ( samoposluživanje, izbor više jela).

http://www.theartemis.gr/

Vaše leto sa Turističkom agencijom Supernova može da počne!