supernova logo

★★★
avionom
polupansion
Baia Degli Dei

Opis

Lokacija:
Hotel je smešten u turističkoj zoni Đardini Naksosa, neposredno pored prostrane peščano-šljunkovite plaže zone Rekanati. U blizini hotela nalaze se mnogobrojni restorani, barovi i prodavnice suvenira. Od autobuske stanice udaljen je oko 400 m.

Plaža:
Ispred hotela je privatna peščano-šljunkovita plaža na kojoj se naplaćuju ležaljke i suncobrani, a 50 m dalje je javna plaža na kojoj nije obavezno iznajmiti plažni set.

Hotelski sadržaj:
Hotel poseduje recepciju i restoran u okviru ovog smeštajnog objekta gosti se mogu relaksirati u baru, TV sali ili na hotelskoj terasi.

Sobe:
Sobe su klimatizovane sa kupatilom sa tuš kabinom, fenom, telefonom, sefom, TV. Krevetac za bebu je moguće iznajmiti uz doplatu na licu mesta 10 eur dnevno. Sve sobe imaju balkon ili terasu. U našoj ponudi imamo standardne sobe sa bočnim pogledom na more. Sobe su po strukturi dvokrevetne (poseduju francuski ležaj ili 2 odvojena kreveta) dok su svi ostali ležajevi u sobi pomoćni (za dete do 12 godina ili treću odraslu osobu). Jednokrevetna soba je isključivo za 1 osobu, 1 standardni ležaj.

Usluga:
Usluga u hotelu je na bazi polupansiona - doručak (samoposluživanje) i večera (set meni – izbor 2-3 jela).

Kontakt:
www.hotelbaiadeglidei.it