supernova logo

★★★★
30
noćenje sa doručkom
Hotel Panoramic

Opis

Lokacija:
Građen u italijanskom tradicionalnom stilu, lociran u mestu Đardini Naksos. U neposrednoj blizini hotela se nalaze brojni barovi, restorani nacionalne kuhinje, prodavnice. Na samo 8 km udaljenosti je Taormina koja predstavlja kulturno-istorijski centar ove regije. Od aerodroma je udaljen 60 km.

Plaža:
Hotel od peščano-šljunkovite gradske plaže deli samo ulica. Na plaži se dodatno plažaju ležaljke I suncobrani.

Hotelski sadržaj:
U sklopu hotela se nalazi recepcija koja radi 24h, lobi, lift, restoran, bar, snek bar, wi-fi, sef, prostorija za odlaganje prtjaga. Pored navedenog gosti uz doplatu mogu koristiti usluge pranja i peglanja veša, rent-a-car, i ativnosti kao što su sportovi na vodi. Značajno je naglasiti da je hotel prilagođen osobama sa posebnim potrebama. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

Sobe:
Hotel ima ukupno 43 smeštajne jedinice. Sve sobe poseduju TV, minibar, klima uređaj, kupatilo, balkon. Razlika između standardnih i superior soba je položaj, superior sobe su sa pogledom na more, dok su standardne okrenute prema gradu i mogu biti malo bučnije. Krevetac za bebe se doplaćuje na licu mesta, 10 eur dnevno. Sobe su po strukturi dvokrevetne (poseduju francuski ležaj ili 2 odvojena kreveta) dok su svi ostali ležajevi u sobi pomoćni (za dete do 12 godina ili treću odraslu osobu).
Jednokrevetna soba je isključivco za 1 osobu, 1 standardni ležaj.

Usluga:
Usluga u hotelu je na bazi noćenja sa doručkom (služi po principu švedskog stola, samoposluživanje) ili polupansiona (doručak – samoposluživanje I večera – set meni, izbor 2-3 jela)

Napomena:
Hotel je prilagođen osobama sa posebnim potrebama.

Kontakt:
www.chincherinihotels.com/hotels/hotel-panoramic