supernova logo

★★★★
7000
avionom
all inclusive
bazen, restoran, internet, spa i velnes, animacija
balkon, klima uređaj, sef, tv
Citta del Mare

Opis

Lokacija:
hotel Citta del Mare je jedan od najvećih hotelskih kompleksa koji se prostire na 27 ari površine sa dosta prirodnog mediteranskog zelenila. Nalazi se u zalivu Kastelamare, 7 km od mesta Terasini. Udaljen je 35 km od Palerma i 19 km od aerodoma. Stanica autobusa za Palermo se nalazi u blizini hotela. Hotelska plaža je kamenita i na njoj je postavljen ponton na kome su ležaljke i suncobrani obezbeđeni za goste hotela. Najbliža privatna peščana plaža je udaljena 5 minuta vožnje besplatnim hotelskim šatl busom a opremljena je tuševima, ležaljkama i suncobranima. Takođe se na plaži organizuju raznovrsne sportske aktivnosti kao što su časovi jedrenja ili iznajmljivanje pedalina, kanua i slično. Hotel ima 800 soba podeljenih u 21 smeštajnu jedinicu.

Hotelska ponuda:
veliki tobogan koji se spušta od hotela do obale, tri bazena kaskadno postavljenih u steni sa panoramskim pogledom na zaliv, đakuzi, vodopad, razne vrste animacije, žive muzike, zabavnih predstava za decu i odrasle, časovi aerobika, ronjenja, tereni za košarku i odbojku, stoni tenis, tenis, mini golf, časovi joge i šiacu masaža, velnes centar sa velikim spektrom tretmana, tri restorana, pet barova, picerija, kiosk sa sladoledom, besplatni Wi-Fi (u glavnoj zgradi).

Sobe:
postoje dve vrste soba - village i village plus.
Village sobe su orijentisane prema vrtu. Sve imaju klima uređaj, kupatilo sa fenom, frižider, SAT TV, sef, većina i balkon ili terasu. Obroci se za goste ovih soba služe po principu samoposluživanja u restoranu “Le Isole”, a mogu koristiti i restoran “The Grill”.
Village plus sobe su prostranije i imaju pogled na more, klima uređaj, frižider, SAT TV, sef, balkon ili terasu. Obroci za goste ovih soba se služe u restoranu “Belvedere” po principu samoposluživanja.

Ishrana:
polupansion - doručak i večera koji se služe po principu samoposluživanja.