supernova logo

★★★★★
20
avionom
all inclusive
bazen, restoran, internet, privatna plaža, fitnes, spa i velnes, aqua park, animacija
balkon, klima uređaj, sef, tv, mini-bar
Grand Yazici Club Turban

Opis

Lokacija: Grand Yazici Club Turban hotel, zbog izuzetno bogatog sadržaja i bujnog zelenila, idealan je za boravak porodica sa decom. Nalazi se na peščano – šljunkovitoj plaži, na kojoj se ležaljke, suncobrani i peškiri koriste bez doplate. Od Ičmelera je udaljen 3 km a od centra Marmarisa 5 km. Aerodrom Bodrum udaljen je 150 km a aerodrom Dalaman 90 km.

Hotelski sadržaj: Osim 2 glavna restorana, u sastavu Grand Yazici Club Turban hotela su i 3 a la carte restorana, sa bogatom ponudom turske, italijanske i mediteranske kuhinje. Lagani obroci, kokteli i drugi osvežavajući napici služe se u 6 barova. Gostima su na raspolaganju TV sala, zlatara i nekoliko prodavnica.

Sport i zabava: Grand Yazici Club Turban hotel ima 3 bazena, od kojih je jedan namenjen deci. Za zabavu i uživanje na raspolaganju su aqua park, sportovi na vodi, tereni za mini golf, odbojka, stoni tenis, pikado i bilijar. Hotel raspolaže teretanom i odlično opremljenim spa centrom koji u svojoj ponudi ima kozmetički salon, masaže karakteristične za zemlje dalekog istoka, turko kupatilo i saune.